Nemzetisport.hu 2012.01.25 14:59 Frissítve: 2014.04.05 01:53

Felkészülés: Kulcsár és Beliczky is gólt szerzett, a Vasas legyőzte a KTE-t

A Vasas NB I-es labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte a szintén élvonalbeli Kecskemétet a mai (szerdai) felkészülési mérkőzésen. Az angyalföldi gárda góljait Kulcsár Dávid, Beliczky Gergő és Haris Mehmedagic szerezte.

 

 

Az első félidőben a Vasas szerezte meg a vezetést: a legutóbb Pápán futballozó Varga Gábor tálalt mértani pontossággal Kulcsár Dávid elé – őt a Ferencváros szeretné szerződtetni –, aki a kapufa segítségével előnyhöz juttatta az angyalföldieket – olvasható az fcvasas.com tudósításában (1–0).

A Kecskemét azonban egyenlített: szöglet után Vinicius elé került a kipattanó labda, aki 16 méterről talált a Vasas hálójába. Beliczky Gergő emelését a gólvonalról vágták ki a kecskemétiek, majd Kulcsár életerős lövése a kapufán csattant. A fővárosiak ismét átvették a vezetést: Hercegfalvi Zoltán látványos mozdulattal hozta helyzetbe Beliczkyt – akit szintén leigazolna az FTC –, s a csatár közvetlen közelről nem hibázott (2–1).

A második félidőben Bori Gábor szabadrúgásból a keresztlécet találta telibe, majd a Vasas megszerezte a mindent eldöntő találatot: Beliczky kapott remek labdát a bal oldalon, majd három védőt befűzve középre adott, ahol Haris Mehmedagic érkezett, és a jobb alsóba lőtt (3–1).
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 
VASAS–KECSKEMÉTI TE 3–1 (2–1)
Budapest, Fáy utca, 200 néző. Vezette: Kömpf
VASAS: Ilizi – Venczel (Görgényi), Kovács G., Tóth M., Katona M. – Mehmedagic, Varga G. – Kulcsár D., Bárányos (Kiss T.), Beliczky – Hercegfalvi (Csoór)
KECSKEMÉT: Németh G. (Borszéki) – Koszó (Hajnal), Balogh B. (Urbán), Kardos (Gyagya), Mohl – Szavics (Bertus), Ebala (Tököli), Alempijevics (Tölgyesi) – Bori, Vinicius (Hegedűs Á.), Lencse (Balogh M.)
Gólszerző: Kulcsár D., Beliczky, Mehmedagic, ill. Vinicius
2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.