Találatok a Zlatan_Ibrahimovic címkére

Találatok száma: 84

Milan: Galliani is megerősítette, hogy nincs pénzük Ibrahimovicra

2010-07-04 21:04:39

Egyes olasz lapok szerint vasárnap reggel megegyezett egymással arról a Milan és a Barcelona, hogy a svéd ék, Zlatan Ibrahimovic az olasz klubhoz igazol, mégpedig 36.4 millió euróért, ám ezt cáfolja a Milan alelnöke.

olasz bajnokság labdarúgás Zlatan_Ibrahimovic Milan Barcelona

Barcelona: Ibrahimovicot és Guardiolát is egy meccsről tiltották el

2010-03-09 17:56:47

A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy-egy mérkőzésről eltiltotta Josep Guardiolát, a Barcelona vezetőedzője és a katalán csapat támadóját, Zlatan Ibrahimovicot.

Zlatan_Ibrahimovic Josep Guardiola Barcelona

Internazionale: Samuel Eto’o túl van az első milánói edzésén

2009-07-28 15:33:53

Túl van az első milánói edzésén a kameruni Samuel Eto’o, az olasz labdarúgó-élvonal bajnoka, az Internazionale friss szerzeménye.

Zlatan_Ibrahimovic Javier Zanetti Ivan Córdoba Marco Materazzi

Barcelona: Ibrahimovicot műteni kell, várhatóan 25 napot hagy ki

2009-07-28 15:33:52

Alig érkezett meg Barcelonába, máris kés alá kell feküdnie Zlatan Ibrahimovicnak. A svéd válogatott támadónak a bal keze sérült meg, és az operációt követően várhatóan 25 napot kell kihagynia – írja a francia L’Équipe.

Zlatan_Ibrahimovic

Eto’o nem mezcsókokkal akar bizonyítani

2009-08-01 04:00:25

Hivatalosan is bemutatták az Internazionale Appiano Gentile-i edzőtáborában a Barcelonától érkező kameruni Samuel Eto’ót, aki már túl van az első milánói edzésén is. Mint ismeretes, Zlatan Ibrahimovicot 43.25 millió euróért, Eto'o játékjogáért, valamint Hleb kölcsönadásáért és opciós vásárlási jogáért szerezte meg a katalán klub.

Samuel_Eto'o Zlatan_Ibrahimovic

Videó: Zlatan Ibrahimovic bemutatása a Camp Nouban

2009-08-03 04:00:25

Zlatan Ibrahimovicot hivatalosan is bemutatták mint a Barcelona játékosát, a Camp Nouban 40 ezer drukker volt kíváncsi a svéd válogatott labdarúgóra.

video Zlatan_Ibrahimovic

Barcelona: Zlatan Ibrahimovicot 40 ezer ember előtt mutatják be

2009-08-03 04:00:25

A lassan két hete tartó szappanopera véget ér: az elmúlt években az olasz Internazionalében futballozó Zlatan Ibrahimovicot hivatalosan is bemutatják, mint a Barcelona játékosa, ám a játékos több mint egy órája késik. A svéd tiszteletére negyvenezren mentek ki a Nou Camp-ba.

Zlatan_Ibrahimovic

Ibrahimovic bemutatásán negyvenezren voltak

2009-07-31 04:00:28

A lassan két hete tartó szappanopera véget ért: az elmúlt években az olasz Internazionalében futballozó Zlatan Ibrahimovicot hivatalosan is bemutatták mint a Barcelona játékosát, igaz, a csatár több mint egy órát késett a ceremóniáról. A svéd tiszteletére negyvenezren mentek ki a Camp Nouba.

Zlatan_Ibrahimovic

Videó: Ibrahimovic vasárnap megérkezett Barcelonába

2009-08-02 04:00:28

Az előzetes terveknek megfelelően Zlatan Ibrahimovic megérkezett Barcelonába, ahol orvosi vizsgálaton esik majd át.

Zlatan_Ibrahimovic

Mourinho: Eto’o nem ér kevesebbet, mint Ibrahimovic

2009-07-30 04:00:28

Néhány héttel ezelőtt José Mourinho még arról beszélt, hogy nem áll rendelkezésére olyan keret, amellyel komolyabb eredményt tudna elérni. Legutóbbi nyilatkozatában ennek pont az ellenkezőjét állította. A portugál edző szerint az Inter játékosállománya jóval sokszínűbb lesz a következő idényben, ráadásul Ibrahimovic távoztával sem gyengültek.

Samuel Eto’o Zlatan_Ibrahimovic José Mourinho

A Barca bejelentette, Ibrahimovic érkezik

2009-07-28 04:00:29

Úgy tűnik, már csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor hivatalosan is Zlatan Ibrahimovic és Samuel Eto’o klubcseréjére. A Barcelona pénteken este bejelentette, hogy a svéd támadó vasárnap érkezik orvosi vizsgálatra a katalán városba.

Alekszandr Hleb Zlatan_Ibrahimovic Samuel_Eto'o

Inter: Ibrahimovic távozása esetén Antonio Cassano érkezhet

2009-07-20 00:28:19

Ha az olasz bajnok Internazionale svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic távozik a klubtól a Barcelona kedvéért, akkor a jelenleg a Sampdoriában futballozó Antonio Cassano érkezhet a helyére – adta hírül az olasz tuttosport.

Antonio Cassano Zlatan_Ibrahimovic Inter

Ibrahimovic már unja, hogy csak rajta múlik az Inter eredményessége

2009-07-19 13:57:13

Samuel Eto’o ügynöke egy rádióadásban elmondta, a csatár számára nagyon megtisztelő, hogy az Interrel tárgyalhat, ám a távozása ellen szól, hogy állítólag 12.5 millió font ellenében hajlandó csak elhagyni a Barcelonát. A nagy csatárcserebere másik főszereplője, Zlatan Ibrahimovic – ellentmondva néhány nappal ezelőtti nyilatkozatának, amelyben arról beszélt, hogy jól érzi magát Milánóban – távozni szeretne az Intertől, mégpedig José Mourinho miatt.

Samuel_Eto'o Zlatan_Ibrahimovic Inter

Zlatan Ibrahimovic bár boldog Milánóban, szívesen igazolna a Barcához

2009-07-18 15:56:01

Zlatan Ibrahimovic szívesen igazolna a Barcelonába. Erről a svéd csatár az Expressen című újságnak nyilatkozott. Mint ismert: a katalánok megegyeztek az Interrel Samuel Eto'o és Ibra átigazolásáról, így már csak a játékosoknak kell rábólintani az ügyletre.

Inter Zlatan_Ibrahimovic

A klubok már megegyeztek egymással, a játékosok térfelén a labda

2009-07-17 23:19:18

Joan Laporta elmondása szerint megegyeztek az Inter képviselőivel Zlatan Ibrahimovic és Samuel Eto’o cseréjéről, így már csak a játékosokkal kell dűlőre jutnia a két klubnak. A svéd csatár ügynöke ugyanakkor kijelentette, hogy képviseltje néhány napig még biztosan nem vált klubot.

Samuel_Eto'o Zlatan_Ibrahimovic Alekszandr Hleb

Barca: megegyeztek Ibrahimovic szerződtetéséről - lapinformáció

2009-07-17 20:13:51

A spanyol Sport című lap információi szerint a Barcelona elnöke, Joan Laporta megegyezett az Inter első emberével, Massimo Morattival Zlatan Ibrahimovic szerződtetéséről.

Barcelona Zlatan_Ibrahimovic

Moratti elismerte, tárgyal Ibrahimovicról és Eto’óról Laportával

2009-07-17 10:29:01

Az olasz Inter elnöke, Massimo Moratti a Sky Italia televíziónak elmondta, folynak egyeztetések közte és a Barcelona elnöke, Joan Laporta között egy Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto’o cseréről.

Zlatan_Ibrahimovic Inter

Zlatan Ibrahimovic „már nincs a piacon”, a Chelsea mégis szeretné

2009-07-16 04:00:24

Az Internazionale bosnyák származású svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic már „nincs a piacon” – állítja Massimo Moratti, az olasz csapat elnöke. Ezzel szemben angol médiainformációk szerint a Chelsea igen sokat áldozna rá, hogy megszerezze a futballista játékjogát.

Zlatan_Ibrahimovic Inter

„Anyám, én nem ilyen lovat akartam” – Mourinho elégedetlen a keretével

2009-07-15 04:00:27

Az Inter portugál vezetőedzője, José Mourinho megtartotta a felkészülési időszak első sajtótájékoztatóját, amely a tőle megszokott módon bővelkedett hangzatos kijelentésekben. A portugál először egy újságírói felvetésre leszögezte, Carlo Ancelotti nem a barátja, és nem felejtette el megemlíteni, hogy ő két bajnoki címet is nyert már azzal a Chelsea-vel, amelyet már az olasz irányít. Ezt követően pedig kijelentette: az Inter kerete nem olyan, amilyenről álmodott, de nem tud mit tenni, mert nem Harry Potter.

Inter José Mourinho Carlo_Ancelotti Zlatan_Ibrahimovic

Az MU honlapja Ibrahimovicról ír, az AS Agüeróval kapcsolatban találgat

2009-07-14 04:00:26

A Manchester United kapcsán egyelőre mindenki találgat, hogy ki lehet az a sztárigazolás, akit a Cristiano Ronaldóért kapott milliókból vásárolhat meg a klub. Az AS két alternatívát dolgozott ki arra, hogyan kerülhet Sergio Agüero Manchesterbe, míg a „vörös ördögök” hivatalos honlapja összegyűjtötte a csapattal kapcsolatos legfrissebb pletykákat, élükön Zlatan Ibrahimovic lehetséges szerződtetésével.

Manchester_United Zlatan_Ibrahimovic Sergio Aguero