Találatok a sportjog címkére

Találatok száma: 4

A jog követi a gazdaságot – a vírus hatása a topligás bajnokok pénzügyeire

2021-01-25 11:02:17

A KPMG éves jelentéséből kiderül, hogy a koronavírus-járvány sújtotta futballpiac egyértelműen a túlélésre játszott. A kluboknak nem volt B-tervük a megváltozott helyzet megoldására, így jobb híján a mihamarabbi nyitásban bíznak.

sportjog Real Madrid PSG Liverpool Képes Sport KPMG

Konferencia: „Mindenki akkor keres jogászt, ha már baj van”

2018-03-09 20:02:09

Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Sport Házában péntek délután megrendezett sportjogi konferenciát, amelyet a Magyar Sporttudományi Társaság sportjogi szakbizottsága szervezett.

sportjog Reinhardt Ákos Muszbek Mihály Borbély Zoltán

Sportjog: a választott bíróságokról tartottak konferenciát

2012-11-25 19:25:32

„Választott bírói gyakorlat és mediáció a magyar sportban" címmel rendezett sportjogi konferenciát a Sportjus Magyar Sportjogász Társaság a TF-en, a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával, a Sport Állandó Választottbíróság és a MOB társszervezésében.

sportjogász sportjog CAS

Sportpolitika: sportjogászok konferenciája a TF-en

2012-11-20 11:45:52

A Magyar Sportjogász Társaság, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Sport Állandó Választottbíróság közös szakmai sportjogi konferenciát rendez november 22-én délután a TF Aulájában. A csütörtöki ingyenes szakmai fórumra a szervezők a sportolókat, sportvezetőket, menedzsereket, újságírókat, edzőket, sportszakembereket, civil érdeklődőket egyaránt várják.

sportjog TF Sportpolitika