Találatok a Rivellino címkére

Találatok száma: 5

FFT: „Bezzeg az ő idejükben” – a futballtörténelem legmenőbb figurái

2021-06-10 12:45:36

Fura fazonok, akik kilógtak a sorból George Besttől Günter Netzeren át Éric Cantonáig. Ittak, bagóztak, semmibe vették a szabályokat, de a legtöbbjük nagyon szórakoztató volt.

Rivellino Günter Netzer Geroge Best FFT. Four Four Two

Csúcsbrazilok Roby Carlosa. És cselgép is

2011-10-22 01:19:31

A labdarúgó-történelem legjobb csapatának kikiáltott 1970-es világbajnok Brazília egyik kitűnősége, míg a későbbi évek utódválogatottjának tán a legfőbb spílere volt Rivelino. Ha valaki vitatkozni szeretne a Mexikóban győztes gárda number one besorolásával, megteheti, ám az biztos, hogy az az együttes nem csupán hatékonyan, de még tényleg szemet gyönyörködtetően játszotta a futballt. Hősünk pedig egyaránt híres volt az irtózatos lövéseiről, a cselekkel díszített könnyed stílusáról, valamint a bajszáról.

sportnaptár labdarúgás brazil válogatott Rivellino

Még Ronaldinho sem fért be a legjobb brazil szabadrúgáslövők közé

2009-03-06 04:00:24

Van, aki ésszel. Van, aki erővel. Van, aki rafinált trükkökkel. Egy dologban egyformák: mindannyian brazilok, és mindannyian szabadrúgás-specialisták. Nézze meg minden idők tíz legjobb szabadrúgáslövő „szambafutballistáját”, hiszen találataik egészen káprázatosak: Roberto Carlos „trademark” bombáitól Didi „hulló falevél” lövésein keresztül Branco és Rivellino félelmetes balos löketeiig. Hogyan kell lőni? Mi a játékosok titka? Mit kell tudni a specialistákról és védjegyszerű szabadrúgásaikról? Olvassa el a keddi Nemzeti Sportban!

Roberto_Carlos Dirceu Branco Rivellino szabadrúgás