Találatok a nyári transzfersorozat címkére

Találatok száma: 252

Kiárusítás Monacóban, a Sporting CP-vel üzletelt a PSG

2021-09-03 22:22:04

A futball szerelmesei egy időre megszabadulnak az átigazolási hírek által jelentett stressztől, de csak a téli időszak kezdetéig. A Ligue 1-ben természetesen a PSG volt a főszereplő a nyáron, a bajnok Lille és a bronzérmes Monaco gyengülni látszik, ügyesen tett-vett ellenben a Marseille.

spanyol átigazolás portugál átigazolás nyári transzfersorozat nemzetközi átigazolás francia átigazolás PSG

Az utolsó előtti pillanatig kivárt a Bayern, Dárdaiék nem tétlenkedtek

2021-09-02 13:40:27

A futball szerelmesei egy időre megszabadulnak az átigazolási hírek által jelentett stressztől, de csak a téli időszak kezdetéig. A német Bundesliga csapatai 253 játékost igazoltak, 229-től szabadultak meg, 455 millió eurós bevétel mellett mindenestől körülbelül 600 millió eurót költve.

olasz átigazolás német átigazolás német labdarúgás nyári transzfersorozat angol átigazolás Wolfburg

Már a következő idényre is igazolt a Juventus és a Milan

2021-09-01 22:18:59

A futball szerelmesei egy időre megszabadulnak az átigazolási hírek által jelentett stressztől, de csak a téli időszak kezdetéig. Ezen a nyáron nagyon különös eseményeket láthattunk a Serie A-ban, ahol 231 játékost igazoltak, és 582-t engedtek el a csapatok, 502 millió eurós bevétel mellett becsléseink szerint legalább 750 millió eurót költve, az átigazolási díjakat, az ügynöki és aláírási pénzeket is tekintve.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat Serie A Roma Milan Lazio

Több mint egymilliárd eurót költöttek átigazolásokra a PL-ben!

2021-09-01 16:57:58

A futball szerelmesei egy időre megszabadulnak az átigazolási hírek által jelentett stressztől, de csak a téli időszak kezdetéig. Ezen a nyáron a nemzetközi labdarúgásban a Premier League-ben forgatták meg a legtöbb pénzt a csapatok: a Transfermarkt összesítése alapján 248 játékos érkezett, eggyel kevesebb távozott, mindennel együtt legalább 1.8 milliárd eurót költöttek el, 644 millió eurós bevétel mellett.

olasz átigazolás nyári átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás Premier League

Saúl Níguez és Griezmann volt az utolsó órák főszereplője

2021-08-31 18:06:01

Véget ért sajnos/szerencsére az átigazolási időszak a legfontosabb európai futballbajnokságokban, nézzük, milyen érdekességeket tartogatott számunkra a transzferhajrá!

olasz átigazolás német átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás PSG

Dárdaiék két játékost szerezhetnek még a transzferhajrában

2021-08-28 23:08:34

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Utolsó körünket zárjuk a Bundesligával!

spanyol átigazolás német átigazolás nyári transzfersorozat holland átigazolás Matheus Cunha Isak Belfodil

Serie A: csatárcserével készül az Atalanta – egészen pontosan mire is?

2021-08-26 22:51:03

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Folytassuk az utolsó körünket ezúttal is Anglia után Olaszországban!

olasz átigazolások nyári transzfersorozat francia átigazolás Serie A PSG Inter

A Liverpool egy szélsőt és egy középpályást igazolhat még a nyáron

2021-08-24 13:53:15

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Kezdjük az utolsó körünket ezúttal is Angliában!

nyári transzfersorozat angol átigazolás Xherdan Shaqiri Liverpool Jürgen Klopp Divock Origi

Nincs a listán a Real Madrid, dominál a Sevilla és a Villarreal

2021-08-23 13:44:46

Ki hitte volna pár éve, hogy ennyire visszaszorul a játékosvásárlás a La Liga csapatainál, korábban a kisebb klubok is vígan költötték a tízmilliókat, most a legnagyobbaktól csak az Atlético Madrid utalt jelentősebb összeget más klubnak, a Barcelona a saját „fél” játékosát vásárolta meg végleg, a Real Madrid pedig eladóként villogott ezen a nyáron. Nyári tízes vételi toplistánk következik.

spanyol átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás Villarreal Sevilla Sergio Ramos

Serie A: ki hitte volna, a Roma és a Juventus harcol a Scudettóért?

2021-08-20 11:56:02

Elindulnak szombaton a küzdelmek az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Serie A-ban. Mit mondjunk? Egy igencsak érdekes nyár után indulnak harcba a csapatok az érmekért, az európai kupaszereplésért és a kiesés elkerüléséért.

topliga-beharangozó nyári transzfersorozat Serie A Roma Milan Lazio

A Real Madrid a PSG ellen, ez már a sportszergyártók harca is

2021-08-19 08:04:31

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Folytassuk az újabb kört Olaszország és Németország után Franciaországban!

spanyol átigazolás olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Real Madrid

Elhappolja a Lipcse újabb alapemberét a Bayern München?

2021-08-17 15:57:50

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Folytassuk az újabb kört Olaszország után Németországban!

német átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás Roma PSG Manchester United

Deus ex maCHINA: tényleg bajba került az Inter!

2021-08-16 13:34:24

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Kezdjük az újabb kört most Olaszországban!

olasz átigazolás nyári transzfersorozat angol átigazolás Serie A Romelu Lukaku Romel

Se Lionel Messi, se Sergio Ramos, indul a „La Liga light”

2021-08-12 13:23:50

Elindulnak a küzdelmek a spanyolországi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a La Ligában, ahol a korábbi felelőtlen gazdálkodást egyébként is megsínylő klubokra a koronavírus miatti kényszerintézkedések és a gazdasági válság most már tényleg ráborította a megszorításokat. Ennek hatásait a játékosok zsebe mellett immár a szurkolók szíve-lelke is megérezte: Cristiano Ronaldo távozása nagy mértékben csökkentette a liga értékét a rajongók és a marketinges szakemberek, üzletemberek szemében, most meg Lionel Messi és Sergio Ramos távozása miatt mindkét gigásznál nagy a hümmögés, miközben az Atlético Madrid már azzal is erősödött, hogy szinten tartotta a keretét – de az igazat megvallva talán nem is az a nagy gond a La Ligában, hogy távozott a három, bizony már nem fiatal titán, hanem az, hogy nincsenek újak.

topliga-beharangozó spanyol átigazolás spanyol labdarúgás nyári transzfersorozat beharangozó Villarreal

Messi nem játszhatott volna ingyen a Barcában – jogszabály tiltja!

2021-08-11 16:11:04

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Olaszország, Anglia, Németország és Franciaország után Spanyolországban zárjuk negyedik körös transzferkalandozásainkat.

spanyol átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Sevilla PSG Monchi

Messi ide, Neymar oda, a francia futball szíve nem Párizsban dobog

2021-08-10 13:50:08

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Olaszország, Anglia és Németországban után Franciaországban folytatjuk transzferkalandozásainkat.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Saint-Étienne PSG Neymar

Bajban a Hertha, börtön fenyegeti a nagybefektetőt

2021-08-07 22:23:30

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Olaszország és Anglia után Németországban folytatjuk transzferkalandozásainkat.

olasz átigazolás német átigazolás nyári transzfersorozat magyar válogatott angol átigazolás Hertha

Mourinho még mindig zseniálisan tud szerződést kötni...

2021-08-06 09:57:20

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Olaszországban folytatjuk Anglia után.

olasz átigazolás olasz labdarúgás nyári transzfersorozat Wanda Nara Serie A Mauri Icardi

Dupla haszon: a United Solskjaeren keresztül megfogta Haalandot?

2021-08-04 15:35:36

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Angliában nyitjuk a transzferkört.

spanyol átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Premier League Paul Pogba

Real Madrid: minden elképzelhető még ezen a nyáron!

2021-08-03 13:08:20

Olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári tombolás oda, a futball szerelmesei bújják a híreket, alig várják már, hogy megtudják, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. Szokásunk szerint Spanyolországban zárjuk a transzferkört.

olasz áigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás Real Madrid La Liga Kylian Mbappé