Találatok a német női kézilabda-válogatott címkére

Találatok száma: 36

Női kézi: hatgólos vereséget szenvedett Ludwigsburgban a magyar válogatott

2023-03-03 21:05:29

A 2022-es Európa-bajnokság után először találkoztak a héten az áprilisi világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott tagjai, akik rögtön egy németországi felkészülési tornán vesznek részt. Golovin Vlagyimir együttese a házigazdák ellen szoros, védekezés által dominált első félidőt produkált, majd a második 30 percben Emily Bölkék sokáig növelték az előnyüket, melyet csak kozmetikáznia sikerült a végül 26–20-as vereséget szenvedő magyar csapatnak.

női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Elveszítette németországi felkészülési meccsét a magyar női kézilabda-válogatott

2023-03-03 18:15:58

A 2022-es Európa-bajnokság után először találkoztak a héten az áprilisi világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott tagjai, akik rögtön egy németországi felkészülési tornán vesznek részt. Golovin Vlagyimir együttese a házigazdák ellen szoros, védekezés által dominált első félidőt produkált, majd a második 30 percben Emily Bölkék sokáig növelték az előnyüket, melyet csak kozmetikáznia sikerült a végül 26–20-as vereséget szenvedő magyar csapatnak.

női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzés

Női kézi: Már hiányzott a játékosoknak ez a légkör – Golovin Vlagyimir

2023-03-03 08:24:39

Háromnapos összetartás után csütörtökön Németországba utazott a magyar női kézilabda-válogatott, amely két felkészülési mérkőzéssel hangolódik az áprilisi vb-selejtezőre. Golovin Vlagyimir a felkészülésről és a visszatérőkről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott Golovin Vlagyimir

Női kézi Eb: nyertek a dánok a norvégok ellen; Montenegró súlyos zakója

2022-11-16 16:13:24

Szerdán befejeződtek a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének küzdelmei: három-három meccset játszottak le az I. és a II. csoportban is. A csoportunkban Dánia nyerte a rangadót Norvégia ellen, a címvédő így az eddig menetelő franciákkal találkozik a négy között.

román női kézilabda-válogatott női kézilabda Európa-bajnokság 2022 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb

Női kézi Eb: a spanyolok hagyták gólt lőni a németeket, a lengyelek kiakadtak

2022-11-10 15:02:50

Mint beszámoltunk róla, a spanyol válogatott 23–21-re legyőzte a németeket a női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, ezzel pedig ellenfelükkel együtt továbbmentek a középdöntőbe. A lengyel válogatott húzta a rövidebbet a csoportban a hármas körbeverésből, a találkozó után többen is bírálták a spanyolok viselkedését.

spanyol női kézilabda-válogatott női kézilabda Európa-bajnokság 2022 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb

Női kézi Eb: Montenegró és Hollandia is nyert és továbbjutott

2022-11-07 20:07:19

Az északmacedón, szlovén, montenegrói közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság hétfői játéknapjának első mérkőzésein Montenegró 29–25-re legyőzte Németországot, míg Hollandia 30–15-re elpáholta Észak-Macedónia válogatottját. Mindkét győztes csapat ezzel biztossá is tette a továbbjutását. Este csatlakozott hozzájuk Franciaország, míg a D-csoportban a lengyelek meglepetésre legyőzték a három éve még világbajnoki ezüstérmet szerző spanyolokat.

északmacedón női kézilabda-válogatott női kézilabda Eb női kézilabda női kézi Eb német női kézilabda-válogatott montenegrói női kézilabda-válogatott

Női kézi Eb: drámai csaták után német és holland sikerek

2022-11-05 22:25:09

Fordulatokkal tarkított csatákat hozott a női kézilabda Európa-bajnokság második játéknapjának két esti mérkőzése. A mieinket hétfőn felkészülési mérkőzésen 11 góllal legyőző német válogatott nagy küzdelemben nyert Lengyelország ellen 25–23-ra, míg a holland válogatott hasonlóan izgalmas mérkőzésen múlta felül a románokat 29–28-ra.

női kézilabda Európa-bajnokság 2022 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda német női kézilabda-válogatott holland női kézilabda-válogatott

Női kézi: nyári feltöltődés, kevesebb édesség – Klujber bomba formájának titka

2022-10-31 21:27:53

Mint beszámoltunk róla, tizenegy góllal kikapott Németországtól a magyar női kézilabda-válogatott a november 4-én kezdődő Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési találkozóján, Tatabányán. A mérkőzés után az NSO Tv stábja a továbbra is bomba formában játszó, a románok elleni kilenc találata után ezúttal nyolcat jegyző Klujber Katrinnal beszélgetett, aki el is árulta nekünk, mitől megy neki ennyire jól ebben az évadban. A válogatottba három év után visszatérő Debreczeni-Klivinyi Kinga is megszólal videónkban, aki első Eb-jére készül édesanyaként.

videó női kézilabda Eb női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott NSO Tv

Női kézi: simán győztek a németek a mieink Eb-főpróbáján

2022-10-31 18:43:14

Sok hibával és rossz lövéssel tarkított mérkőzésen már korán nagy hátrányba került, majd 11 góllal kikapott Németországtól a magyar női kézilabda-válogatott a november 4-én kezdődő Európa-bajnokság előtti második felkészülési találkozóján, Tatabányán.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Nem ilyen főpróbára számítottunk, a németek 11 góllal győzték le a mieinket

2022-10-31 16:18:31

Sok hibával és rossz lövéssel tarkított mérkőzésen már korán nagy hátrányba került, majd 11 góllal kikapott Németországtól a magyar női kézilabda-válogatott a november 4-én kezdődő Európa-bajnokság előtti második felkészülési találkozóján, Tatabányán.

női kézilabda Eb női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi: távozott a német válogatott szövetségi kapitánya

2022-03-11 08:55:53

Azonnali hatállyal távozott posztjáról Henk Groener, a német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A 61 éves holland szakember szerződése eredetileg április végéig szólt – írja a német szövetség közleménye.

női kézilabda német női kézilabda-válogatott kézilabda Henk Groener

Női kézi-vb: hiába az álomkezdés, kiestek a németek

2021-12-14 21:05:53

A spanyol válogatott 26–21-re legyőzte Németországot a női kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében, s Dániához csatlakozva bejutott a legjobb négy közé.

spanyol női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott kézilabda

Női kézi-vb: a csoportelső dánok nagyon megszórták a németeket

2021-12-12 17:54:13

Két csoportban is véget ért a női kézilabda-világbajnokság középdöntője, a mieink hatosát a másodikként záró német válogatottat 32–16-ra kiütő Dánia, a másikat pedig a brazilokat hárommal legyőző spanyolok nyerték. A negyeddöntőben így a dánok Brazíliával, míg a németek Spanyolországgal találkoznak. A magyar válogatott legyőzte Dél-Koreát, csoportja harmadik helyén zárt, összességében pedig a 10. vagy a 11. helyen végez majd. 

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott dán női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: nyertek a németek, már biztosan lemaradunk a negyeddöntőről – pénteki eredmények

2021-12-10 16:12:08

A német válogatott legyőzte Dél-Koreát a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a mieink már nem juthatnak tovább a csoportból. Emily Bölkék mellett már Dánia is biztos negyeddöntős. A pénteki játéknap után a IV. csoportban is megvan mindkét továbbjutó: Spanyolország és Brazília. 

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda német női kézilabda-válogatott Dél-Korea női kézilabda-világbajnokság 2021 női kézilabda-vb

Női kézi-vb: vereség Németországtól, a második helyen mentünk tovább

2021-12-06 22:01:50

Az eddig egyaránt veretlen magyar és német válogatott egymás elleni rangadóján a magyar válogatott gyengébb első és jó második félidő után egygólos vereséget szenvedett. Így Németország vitt magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. Szerdán jön Dánia.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott Németország

Nagy küzdelem után egygólos vereség Németországtól

2021-12-06 19:40:27

Az eddig egyaránt veretlen két csapat egymás elleni rangadóján a magyar válogatott gyengébb első és jó második félidő után egygólos vereséget szenvedett (24–25). Így Németország visz magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. A következő fordulóban jön Dánia.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: „Nem szeretnénk lassítani a játékunkat” – Golovin a németek elleni meccs előtt

2021-12-05 23:52:15

Az eddig egyaránt veretlen magyar és német válogatott egymás elleni rangadója dönt arról, hogy melyik együttes vihet magával maximális négy pontot a szerdán kezdődő középdöntőbe a spanyolországi női kézilabda-világbajnokságon. A visszarendeződés kulcskérdés lesz a mieinknél, de a felesleges nyomástól kíméli a lányokat Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Bölk és Stolle már alig várja a mieink elleni „csoportdöntőt”

2021-12-05 10:50:36

Már biztos továbbjutóként csap össze hétfő este a magyar és a német válogatott a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában. Az ellenfél soraiban két ferencvárosi játékos is található, Emily Bölk és Alicia Stolle már alig várja a mieink elleni mérkőzést.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott magyar női kézilabda-válogatott

Női kézi-vb: Szlovákia legyőzésével középdöntőben a németek

2021-12-04 18:09:22

Szlovákiát is magabiztosan múlta felül Németország a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság 2. fordulójában, a magyar válogatottat is soraiban tudó E-csoportban, ezzel Emily Bölkék már biztosan középdöntősök.

női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézilabda női kézi-vb német női kézilabda-válogatott Szlovákia