Találatok a Momir Ilics címkére

Találatok száma: 97

Férfi kézi: Hiszek a spanyol stílusban – Momir Ilics

2021-07-09 12:45:58

Egy hete jelentették be, hogy Momir Ilics a Telekom Veszprém új vezetőedzője. A szerb klasszis, aki játékosként is segítette korábban a klubot, interjút adott a bakonyiak honlapjának, és elmondta, mit érzett, amikor a vezetőség megkereste, hogyan építi be a fiatalokat a csapatba, s marad-e a spanyol stílus.

kézilabda Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézilabda: Momir Ilics a Veszprém új vezetőedzője – hivatalos

2021-07-02 10:27:41

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának péntek délelőtti sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Momir Ilics veszi át az együttes irányítását, segítője pedig Gulyás Péter lesz. Az új edzőpáros megnevezése mellett több játékos érkezéséről és távozásáról is beszámolt a bakonyi klub.

kézilabda férfi kézilabda Zorán Ilics Vuko Borozan Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézi: Veszprém–Kiel a hónap végén, Nagy László, Ilics és Fazekas is elbúcsúzhat

2020-08-12 16:45:08

Hónapokig tartó tárgyalássorozat végén szerdán hivatalossá vált, hogy a Telekom Veszprém augusztus 30-án a német THW Kielt fogadja felkészülési mérkőzésen – hirdeti hivatalos honlapján a bakonyi klub. Ha a járványügyi helyzet engedi, és lehetnek nézők a lelátókon, akkor ez a találkozó lesz a tavaly visszavonult Nagy László és Momir Ilics, valamint a profi kézilabdával idén felhagyó Fazekas Nándor és Sterbik Árpád búcsúmeccse.

férfi kézilabda Telekom Veszprém THW Kiel Sterbik Árpád Nagy László Momir Ilics

Férfi kézilabda: Chema még nem írt alá a Benficához

2020-05-08 09:21:25

A férfiválogatott másodedzője, Chema Rodríguez a Nemzeti Sportnak elárulta, még nem tudja, felhagy-e aktív játékos-pályafutásával. A francia másodosztályban szereplő Saran 40 éves irányítójával felidéztük az elhíresült öltözői beszédét is.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Nagy László Momir Ilics Gulyás István Chema Rodríguez

Férfi kézi: Momir Ilics nagyon sokat tanult Chema Rodrígueztől

2020-04-20 15:05:40

Momir Ilics, a Telekom Veszprém korábbi kézilabdázója, jelenlegi edzője egy podcastben arról is beszélt, milyen sokat tanult volt csapattársától, a magyar válogatott szakmai stábjában dolgozó Chema Rodrígueztől.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézi Telekom Veszprém Momir Ilics Chema Rodríguez

Vélhetően a hiánya mutatja majd meg, mekkora klasszis volt

2019-07-05 18:43:29

A sportág klasszisai közé tartozott a profi karrierjét 25 évnyi kézilabdázás után 2019. június 2-án, 38 esztendősen lezáró Nagy László, aki vérbeli csapatkapitány volt Veszprémben és a válogatottban. A Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében írt sorozatunk utolsó részében a visszavonulása körülményeit boncolgatjuk.

magyar férfi kézilabda-válogatott Vladan Matics Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Momir Ilics

Férfi kézi: „Nagy Lacit én mindig Grandénak hívom, Ilics már kora reggel mérgezett egérként mozog”

2019-06-01 17:56:34

Két világklasszis kézilabdázóval kevesebb lesz a pályán a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntője után. Nagy László és Momir Ilics befejezi karrierjét – azt még nem tudjuk, hogy kétszeres vagy háromszoros BL-győztesként-e. Mindenesetre az NSO Tv-nek még a keddi médiatalálkozón róluk beszélő csapattársak és David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője is mindent megtesz azért, hogy a lehető legédesebb legyen számukra a búcsú. 

visszavonulás férfi kézilabda Telekom Veszprém Sterbik Árpád Petar Nenadics Nagy László

Férfi kézi: Nem érzem még át, hogy itt a vége – Momir Ilics

2019-05-28 21:39:56

Momir Ilics nagyjából tíz nappal ezelőtt döntötte el, hogy az idény végén – egészen pontosan a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője után – befejezi a pályafutását. Mint arról a Telekom Veszprém keddi médianapján beszélt az NSO Tv-nek, még nem érzi át, hogy lassan a végéhez közeledik az aktív pályafutása.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Momir Ilics

Kézi: „Nagy Laci nélkül ez már nem az a Veszprém” – így búcsúznak a szurkolók

2019-05-24 00:39:17

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett a szurkolókkal a Veszprém Arénában utoljára pályára lépő Nagy Lászlóról és Momir Ilicsről, illetve azt is megmutatjuk, a találkozó után hogyan búcsúztatták el őket.

videó férfi kézilabda NB I férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Nagy László NSO Tv

Férfi kézi NB I: öröm, könnyek – így búcsúztak Nagy Lászlóék

2019-05-23 21:11:56

Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda NB I döntőjének első felvonásán a Telekom Veszprém otthon 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet. Ezen a mérkőzésen búcsúzott a veszprémi szurkolóktól Mikler Roland, Nagy László és Momir Ilics is. Tekintse meg a meccsről készült képgalériánkat!

férfi kézilabda férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Nagy László Momir Ilics Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: Nenadics megható beszéddel búcsúzott Ilicstől – videó

2019-05-22 17:40:53

Mint megírtuk, az idény végén befejezi pályafutását a Telekom Veszprém szerb balátlövője, Momir Ilics. A hat év alatt közönségkedvenccé váló kézilabdázótól honfitársa, Petar Neandics búcsúzott el, a klub pedig megosztotta a szívhez szóló pillanatot.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Petar Nenadics Momir Ilics

Férfi kézi: Jöhet az utolsó csúcstámadás – Momir Ilics

2019-05-22 09:57:30

Momir Ilics, a Veszprém egyik legjobb kézilabdázója az idény végén elköszön a játéktól, és segédedzőként dolgozik tovább.

interjú férfi kézilabda NB I férfi kézi BL Telekom Veszprém Pérez Carlos Nagy László

Férfi kézi: Momir Ilics visszavonul, a Veszprém segédedzője lesz

2019-05-21 11:22:13

Nem csupán a Telekom Veszprém csapatától, de a profi pályafutásától is elbúcsúzott Momir Ilics, a szerbek 37 éves balátlövője a jövőben a magyar klub egyik segédedzőjeként dolgozik.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézi: Ilicsnek már csak egy dobása maradt, hogy a Veszprémmel is BL-t nyerjen

2019-05-01 09:51:00

Hat évvel ezelőtt „nyerőembernek” hozták el Momir Ilicset Kielből Veszprémbe. Nem kellett sokáig győzködni, mert maga a szerb kézilabdázó is úgy gondolta, hogy a harmadik Bajnokok Ligája-aranyérmét a magyar bajnokcsapattal nyerheti meg. Több oka is volt annak, hogy nem így történt, így a hamarosan elköszönő balátlövőnek csupán hatvan napja, illetve egy dobása maradt a „magyar álom” beteljesüléséhez.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda férfi kézi BL Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézi: Momir Ilics a nyáron Renato Sulicékhoz igazol?

2019-02-20 12:26:08

Lengyel sajtóértesülés szerint Momir Ilics az idény végén távozik a Telekom Veszprémtől és a Wisla Plockban folytathatja pályafutását.

kézilabda átigazolás kézilabda férfi kézi Wisla Plock Telekom Veszprém Momir Ilics

Férfi kézi: szlovén balátlövő érkezhet a Veszprémhez

2018-06-09 14:18:28

A Handball-Planet.com kézilabdás szakportál szerint Ljubomir Vranjes szeretné a Telekom Veszprémhez csábítani a Celje szlovén válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket.

kéilabda átigazolás férfi kézilabda Telekom Veszprém Momir Ilics Borut Mackovsek