Találatok a IHF címkére

Találatok száma: 120

Kézilabda: „Musztafa diktatórikus rendszert hozott létre, amely a félelemre épül”

2021-05-31 12:36:00

A Nemzetközi Kézilabda-szövetségtől (IHF) távozó Javier Moure Fernández egy interjúban tálalt ki Hasszan Musztafa elnök kegyetlen módszereiről. Az egyiptomi sportvezető szerinte rettegésben tartja a szövetségben dolgozókat.

kézilabda játékvezetés IHF Hasszan Musztafa

Kézilabda: újabb lemondás az IHF-nél, a szövetség közleményt adott ki a vitákról

2021-05-28 09:33:27

Nem sokkal azután, hogy a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) játékvezetői bizottságának elnöke, Ramón Gallego bejelentette a távozását, egy másik, a szervezetet régóta szolgáló tisztségviselő is hasonlóan döntött. Az IHF közben közleményben igyekezett feltárni a bíróküldés körül a háttérben zajló vitákat.

kézilabda játékvezetés Ramón Gallego IHF Hasszan Musztafa

Kézilabda: botrány az IHF elnökségében, távozna a bírók főnöke

2021-05-25 19:34:18

Az egyiptomi Hasszan Musztafa elnök ellen tüntetve távozik a Nemzetközi Kézilabda-szövetségből Ramón Gallego, a szervezet játékvezetői bizottságának spanyol elnöke – tudta meg a dán TV2.

Ramón Gallego IHF Hasszan Musztafa

Tokió 2020: a női kéziseink az oroszokkal és a franciákkal is egy csoportba kerültek

2021-04-01 08:28:04

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) csütörtökön elkészítette a tokiói olimpia férfi és női kézilabdatornájának csoportbeosztását. A magyar női válogatott Spanyolországgal, az orosz csapattal, Svédországgal, Franciaországgal és Brazíliával került egy hatosba.

olimpia magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tokió 2020 IHF Elek Gábor

Női kézilabda: megvan, mikor sorsolnak az olimpiára

2021-03-26 12:18:01

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján kihirdette, hogy – magyar idő szerint – április 1-jén 10 órakor készíti el a tokiói nyári olimpia kézilabdatornájának csoportbeosztását.

olimpia magyar női kézilabda-válogatott kézilabda Tokió 2020 IHF

Női kézi olimpiai sel.: Schatzl Nadine gólja és Janurik Kinga dupla védése – videó

2021-03-21 09:03:49

Mint ismert, Magyarország legyőzte Szerbiát a női kézilabda olimpiai selejtező győri csoportjának 2. fordulójában, és mivel az olimpiai címvédő Orosz csapat is diadalmaskodott az este Kazahsztán ellen, a mieink kijutottak az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára. Mérkőzésünk után a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) Facebook-oldalán felelevenítette a szerbek elleni csata legemlékezetesebb pillanatait!

védés videó szerb női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező olimpia női kézilabda olimpiai selejtező

Férfi kézi-vb: az IHF azonnali hatállyal felfüggesztette az egyiptomi szövetség elnökét

2021-03-03 15:30:56

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsa azonnali hatállyal eltiltotta minden kézilabdával kapcsolatos tevékenységtől az egyiptomi szakági szövetség elnökét, Hisám Naszrt, miután a januári, egyiptomi férfi világbajnokságon többször is súlyosan megszegte a koronavírussal kapcsolatos rendelkezéseket.

férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb IHF Hisám Naszr

Női kézi: csak három csapat vesz részt a montenegrói olimpiai selejtezőben

2021-03-01 22:24:55

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Kína helyett Kazahsztán szerepel majd Magyarország, Oroszország és Szerbia mellett a 2. számú olimpiai selejtezőcsoportban, amelyet Győrben rendeznek meg. Emellett arról is beszámoltak, hogy a montenegrói minitornán négy helyett csak három csapata vesz majd részt.

olimpia női kézilabda olimpiai selejtező női kézilabda Tokió 2020 Thaiföld Kína

Női kézi: a Bonaventura ikrek is fújnak a győri olimpiai selejtezőn

2021-02-28 12:58:05

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) nyilvánosságra hozta a márciusi, férfi és női olimpiai selejtezőtornák bíróküldését. Ennek értelmében a legjobbnak tartott női páros, a francia Bonaventura ikrek is közreműködnek a győri viadalon. 

olimpia női kézilabda magyar női kézilabda-válogatott Tokió 2020 IHF

Kézi: az IHF törölte a magyarországi junior férfi vb-t

2021-02-22 16:43:22

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsának döntése értelmében számos utánpótlás-világversenyt töröltek, így a többi között a 2021. június 22. és július 4. közötti időpontra tervezett magyarországi U21-es férfi junior-világbajnokság sem kerül sorra a koronavírus járvány miatt – olvasható az MKSZ tájékoztatásában.

kézilabda koronavírus junior kézilabda-vb junior férfi kézi-vb IHF

Férfi kézi-vb: felülvizsgálják a nézők beengedésének tervét

2021-01-09 11:13:24

Mint beszámoltunk róla, az Európai Kézilabdázók Uniója (EHPU) levelet írt a nemzetközi szövetségnek és elnökének, Hasszan Musztafának, mivel kockázatosnak tartja, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben nézők beengedésével tervezik megrendezni Egyiptomban a január 13-án kezdődő férfi világbajnokságot. Az IHF vezetője reagált a megkeresésre – írja a dán TV2 sportportálja.

férfi kézilabda vb férfi kézilabda férfi kézi vb férfi kézi IHF Hasszan Musztafa

Férfi kézi-vb: a játékosok levelet írtak az IHF-nek a nézők miatt

2021-01-08 11:17:28

Az Európai Kézilabdázók Uniója (EHPU = European Handball Players Union) levélben fordult a nemzetközi szövetséghez (IHF) és Hasszan Musztafa elnökhöz, hogy a szervezet gondolja át a döntését, mely szerint a jelenlegi járványügyi helyzetben részben nézők előtt rendezik meg a január 13-án kezdődő férfi világbajnokság mérkőzéseit. 

férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb IHF

Férfi kézi-vb: az IHF elnökéről nevezték el a sportcsarnokot

2020-12-30 12:55:27

Két héttel a férfi kézilabda-világbajnokság rajtja előtt átnevezték az egyiptomi esemény fő helyszínét.

férfi kézilabda-világbajnokság IHF Hasszan Musztafa

Férfi kézilabda-vb: az IHF elnöke továbbra is nézőkkel számol

2020-12-02 09:13:41

Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) egyiptomi elnöke továbbra is úgy látja, hogy lehetnek nézők a januárban, hazájában sorra kerülő férfi kézilabda-világbajnokságon. A tornán a magyar válogatott is szerepel.

világbajnokság kézilabda férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda IHF

Férfi kézi-vb: „Elképesztően csalódott vagyok” – kiakadtak a grönlandiak

2020-11-03 11:30:18

Mint arról beszámoltunk, nem lesz selejtező Észak-Amerika és a karibi térség válogatottjait tömörítő zónában, a régiót az Egyesült Államok képviseli majd a jövő év eleji férfi kézilabda-világbajnokságon. A döntés után Grönlandon alaposan kiakadtak, Minik Dahl Höegh, a nemzeti csapat balátlövője csalódottságának adott hangot.

férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb IHF Grönland Egyesült Államok

Férfi kézi-vb: indulási jogot kapott az Egyesült Államok

2020-11-02 16:26:18

Nem lesz selejtező Észak-Amerika és a karibi térség válogatottjait tömörítő zónában, a régiót az Egyesült Államok képviseli majd a jövő év eleji férfi kézilabda-világbajnokságon – döntött hétfőn a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF).

férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézi-vb IHF Egyesült Államok

Férfi kézi: kettővel több játékost lehet nevezni az egyiptomi vb-re

2020-09-25 10:44:40

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség hivatalos honlapján bejelentette, a férfiak 2021-es egyiptomi világbajnokságán a részt vevő válogatottak tizennyolc helyett húsz játékost nevezhetnek a tornára.

kézilabda férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda férfi kézi-vb IHF

Kézi: módosítanák a kezdődobást és a passzívszabályt is – magyar közreműködéssel

2020-08-18 14:02:25

A közeljövőben több új szabálymódosító javaslatot tesztelhet a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF), amelynek játékvezetői karában továbbra is ott van Bíró Ádám és Kiss Olivér, akik az új szabályok kidolgozásában és tesztelésében is szerepet vállalnak – írja a Magyar Kézilabda-szövetség hivatalos honlapja. 

szabályváltoztatás kézilabda MKSZ IHF

Kézilabda: bevezethetik a harmadik játékvezetőt

2020-08-16 11:52:25

A jól értesült Handball Planet szakportál szerint a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) fontolgatja a harmadik játékvezető bevezetését. A balkáni lap a korábbi görög bírót, az európai szövetség (EHF) strandkézilabda-bizottságának egyik tagját, Georgiosz Bebecoszt idézi, aki nemrégiben az IHF egyik online értekezletén arról beszélt, a játék annyira felgyorsult, hogy hamarosan három játékvezetőre lesz szükség a pályán.

kézilabda játékvezető IHF

Kézi: egy magyar bírópáros a nemzetközi keretben

2020-08-13 11:07:31

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közzétette a 2020–2021-es idény játékvezetői keretét, amelybe egy magyar bírópáros került be: a Bíró Ádám, Kiss Olivér kettős. Mindez azt jelenti, hogy a duó közreműködhet felnőtt világeseményeken és akár az olimpián is.

kézilabda Kiss Olivér IHF Bíró Ádám