Találatok a Balatonlelle címkére

Találatok száma: 7

NB III: a Pénzügyőr idegenben verte a Balmazt az osztályozón

2022-06-12 19:03:53

A BLSZ-bajnok Pénzügyőr 3–2-re győzött a Balmazújváros vendégeként a megyei aranyérmesek egy osztállyal feljebb jutásért vívott osztályozójának visszavágóján, jutalmul a következő idénynek az NB III-ban futhat neki. A Bánk-Dalnoki Akadémia 3–0-s sikerrel megfordította a Balatonlelle ellen egy felvonás után vesztésre álló párharcát, a Majos két döntetlennel, a Csorna az első meccsen aratott győzelemmel, míg a Körösladány, a PTE-PEAC és a Teskánd kettős sikerrel lett NB III-as.

megyei foci labdarúgó NB III Pénzügyőr PTE-PEAC NB III osztályozó NB III

NB III: közel a feljutáshoz a PEAC, nem bírt egymással a Balmaz és a Pénzügyőr az osztályozón

2022-06-05 21:38:22

Vasárnap rendezték a labdarúgó megyei I. osztályú bajnokságok osztályozóinak odavágóit. A párharcok győztesei a következő idényben az NB III-ban szerepelnek. A Cigánd és az SZVSE meglepetésre hazai pályán vereséget szenvedett, míg a PTE PEAC fél lábbal már a harmadik vonalban érezheti magát.  

megyei foci labdarúgó NB III Pénzügyőr PTE-PEAC NB III osztályozó NB III

NB III: Zsóriék gáláztak, a Kelen feljutott, a Tatabánya nem

2019-06-15 19:22:47

A labdarúgó NB III-ba jutásért zajló osztályozókon szombaton a visszavágókat rendezték meg a megyei bajnokok között: feljutott a Bicske, a DVSC II, a Balatonlelle és a BLSZ-győztes Kelen SC.

Zsóri Dániel Tatabánya Kelen SC DVSC II Balatonlelle

NB II: a megye I-ből érkezett hórihorgas védő a harmadikhoz

2016-01-04 17:42:10

A labdarúgó NB II 3. helyén álló Budaörsben folytatja pályafutását Mátyás Kristóf, aki legutóbb a Somogy megyei I. osztályban szereplő Balatonlelle együttesében futballozott.

Balatonlelle Budaörs Mátyás Kristóf NB II

Játékossors: a megye I-ben vezet le a korábbi MTK-játékos

2014-08-07 12:56:09

A Somogy megyei I. osztályban szereplő Balatonlelle SE-ben folytatja pályafutását az egykoron az MTK-ban, Nyíregyházán és Siófokon is futballozó középpályás, Kanta Szabolcs – számolt be róla a fociakobon.hu.

magyar átigazolás Kanta Szabolcs Balatonlelle

NB III: menesztették Keszei Ferencet Balatonlelléről

2013-05-08 11:03:08

A Dombóvártól a hétvégén hazai pályán elszenvedett 2–1-es vereség után menesztették a labdarúgó NB III Dráva-csoportjában szereplő Balatonlelle SE kispadjáról Keszei Ferenc vezetőedzőt.

NB III Keszei Ferenc Balatonlelle

Ciprus: a Doxával szerződést bontó Posza Zsolt Balatonlellén készül

2011-02-09 11:28:37

Ahogy várható volt, Posza Zsolt hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Doxával, és a Magyarországon korábban a Siófok, a Győri ETO, az Újpest és a Vasas csapatában is szereplő futballista jelenleg Balatonlellén készül.

labdarúgás Posza Zsolt Nagy Zoltán Doxa Balatonlelle