NFL: Pryor a bajnoknál, CJ2K a Jetsnél, Ochocinco Kanadában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 14:06
null
Chris Johnson a Jetsnél folytatja (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a Seattle Seahawks elcserélte 7. körös választási jogát Oaklandbe, a Raiders irányítójáért, Terrelle Pryorért cserébe.

 

A Green Bay Packers újraszerződtette csereirányítóját, Matt Flynnt, a címvédő Seattle Seahawks pedig a korábban kivágott Sidney Rice-szal tette meg ugyanezt. A New York Giants Josh Freemant szerezte meg Eli Manning mögé, a városi rivális Jets pedig a Tennessee Titans színeiben korábban 2000 yard feletti idényt is teljesítő Chris Johnsont.

A New Orleans Saints elkapóját, Robert Meachemet igazolta vissza, a Denver Broncos pedig védőfalemberét, Mitch Unreint.

A San Francisco 49ers Brandon Lloyddal erősítette meg elkapósorát, egy másik korábbi jó nevű WR, Chad Ochocinco pedig a kanadai ligában (CFL) szereplő Montreal Alouetteshez írt alá.

A csapatok elkezdték érvényesíteni 5. éves opciójukat, a 2011-es játékosbörze első körében kiválasztott játékosoknál lehet ezt lehívni 2015-re, ahol az első tízben kiválasztott játékosok posztjuk legjobban kereső tíz játékosának átlagbéréért maradnak további egy évre, a 11–32. helyen kiválasztottak pedig a posztjuk 3–25. keresőjének átlagáért.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik