NFL: látott már 120 kilós balerinát? Gronknak ez is megy – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.18. 17:05
null
Rob Gronkowskinak a balett is megy (Fotó: GQ)
Aki egy picit is követi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjait, az nagyjából képben van azzal, hogy Rob Gronkowski gyakorlatilag egy nagyra nőtt gyerek.

198 centisre és 120 kilósra nőtt nagy gyerek. Viszont pont ezért is lehetetlen nem kedvelni.

SZAVAZÁS

Ön szerint fog a Madden-átok Rob Gronkowskin?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A New England Patriots tight endje – aki nemrégiben az új Madden-borítóra is felkerült – kis túlzással már 27 éves korára posztja történetének legnagyobbjai közé emelkedett, de nem csak az egészen kiváló játékával hívja fel magára rendszeresen a figyelmet.

A mindig elképesztően vidám, folyton bulizó Gronk nem nagyon tud megmaradni egy helyben (bár alighanem a súlyos sérülései után az edzői aligha vették jó néven, amikor nekiáll pankrációzni egy szórakozóhelyen...), rendszeresen előbújik belőle a partyállat, aki aztán magával ragadja a körülötte lévőket is.

A legújabb alakítása a GQ Magazin felkérésére jött létre, amelyben Gronk a Miami City ballet kiváló táncosától, Nathalia Arjától vesz balettleckét. Azt mondjuk nehéz lenne állítani, hogy hasonló kecsesen adja el, mint a művésznő, de az igyekezettel – és a jó kedvből – ezúttal sincs hiány.

Gronk, a balerina



Április elsején szórakoztak egyet Tom Bradyvel



A partyállat gyakran előbújik belőle




Egy kis válogatás Gronkból, 1:43-tól a nemrég eltört és műtött keze ellenére például úgy érezte, miért ne lehetne egy buli során pankrációzni egyet...


Még egy kis móka


Még a tulaj is beszáll

A nagyra nőtt gyerek

Rendőrként

A családdal

A pályán azért tud komoly is lenni (kattintson a linkekre a videókért!)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik