NFL: Charles Woodson visszatért Oaklandbe

Vágólapra másolva!
2013.05.22. 12:29
null
Oaklandben rengetegen várták, hogy a legenda visszatérjen (Fotó: twitter/Raiders)
Visszatért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Oakland Raidershöz Charles Woodson, a 36 éves, az év csapatába hétszer is beválasztott hátvéd.

 

 

Woodsont 1998-ban draftolta az első körben az Oakland Raiders, miután első védőként megnyerte a legjobb egyetemi játékosnak járó Heisman-trófeát (Peyton Manninget megelőzve) a Michigan színeiben.

2003-ban a kaliforniaiakkal már majdnem feljutott a csúcsra, de a Super Bowl XXXVII-en fejet kellett hajtaniuk a Tampa Bay előtt. 2006-ban a lábtöréséből felépülő söprögető a Green Bayhez szerződött, saját bevallása szerint csupán azért, mert más csapat nem tartott rá igényt (kezdetben utálta a kisvárost)...

Ennek ellenére Woodson hamar beilleszkedett, pályafutására a korona pedig 2011-ben került, mikor a Packers a Steelers ellen behúzta a 45. Super Bowlt. 2012 végén a Green Bay nem hosszabbított vele szerződést, viszont még nem akart visszavonulni, így hosszas gondolkodást követően elfogadta a Raiders egy szezonra szóló, 4.3 millió dolláros ajánlatát, ahol a szurkolók komolyabb bulit tartottak „hazaérkezését" ünnepelve.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Az újabb karműtéten átesett Rob Gronkowskival kapcsolatos hír, hogy az orvosok szerint az alkari elfertőződés (amelyet az oda betett fémlemez okozott) már a múlté, így reményeik szerint ezt a testrészt nem kell újra operálni, azt pedig, hogy a New England Patriots klasszis tight endjének hátát kell-e, az 3-4 héten belül dől el.

A márciusban 108 millió dolláros (25 milliárd forint) új szerződést aláíró Tony Romo az elmúlt hónapban szintén kés alá feküdt, a hátából távolítottak el cisztát a doktorok.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik