Fifa 12 tippek - tippverseny

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.03.30. 16:03
Gondolom nem jelent meglepetést senki számára, de a Barclays Premier League hivatalos oldalán elég jelentős részt kap a soron következő fordulóbeli...

Gondolom nem jelent meglepetést senki számára, de a Barclays Premier League hivatalos oldalán elég jelentős részt kap a soron következő fordulóbeli mérkőzések elemzése rész. Arra viszont nem sokan gondoltak szerintem, hogy fordulóról forfulóra a FIFA 2012 nevű software-t hívják ennek segítségéül.Gondolom nem jelent meglepetést senki számára, de a Barclays Premier League hivatalos oldalán elég jelentős részt kap a soron következő fordulóbeli mérkőzések elemzése rész. Arra viszont nem sokan gondoltak szerintem, hogy fordulóról forfulóra a FIFA 2012 nevű software-t hívják ennek segítségéül.

Tényleg nem viccelek, minden soron következő fordulót végig futtatják a fent említett játékon és leszimulálják, hogy mi lesz az eredmény. A legérdekesebb meccsekről pedig feltesznek egy rövid összefoglalót is.

Régebben csupán ezek a tippek voltak fent a PL hivatalos honlapján, de most már felkértek szakértőket, hogy ők is adják meg tippjeiket, így versenyezve a számítógépek ellen.

Ezt a versenyt szeretném közzétenni és kicsit bevonni az olvasókat is. Az első részben én tippelek az amatőr szurkolók nevében, de a következő fordulóra meghirdetek egy kis versenyt. Aki a legjobban találja el az általam megadott mérkőzések végeredményeit, az fogja a tippjeivel képviselni az amatőr szurkolók csapatát a FIFA 12 és a szakértők versenyében. A legtöbbször a legjobb tippet megadó olvasó pedig ajándékot is nyer, aminek egyenlőre még nem tudjuk pontos értékét, minőségét, de következő fordulóra kitalálunk valamit és közölni fogjuk.

A szakértők közül Alan Curbishley-t választottam, hiszen szakmai múltja és menedzseri kvalitásait már bizonyította, így méltó ellenfele lesz a FIFA 12-nek és a szurkolóknak.

A pontokat folyamatosan követjük, és a szezon végén eredményt hirdetünk.

Lássuk a tippeket: Aston Villa -Chelsea meccsre kattintva láthatod a hivatalos FIFA 12 szimulációs videót is

Szurkolók Curbishley FIFA 12

0-3 1-2 1-2 Aston Villa - Chelsea (Videó)

2-1 1-2 2-1 Everton - West Brom

3-1 2-1 0-1 Fulham - Norwich City

4-0 2-0 3-0 Manchester City - Sunderland

0-2 1-3 1-3 QPR - Arsenal

1-2 1-1 2-2 Wigan - Stoke City

1-3 2-1 1-1 Wolves - Bolton

3-2 2-2 2-1 Newcastle - Liverpool

2-1 3-1 3-0 Tottenham - Swansea City

1-3 1-2 0-4 Blackburn - Manchester Utd.

Szurkolói tippverseny szabályok:

A Newcastle Utd. 3 csapatának mérkőzéseire kell szavazni (első csapat, Reserves, Academy - ezekről olvashattok a blog megfelelő részén), amennyiben a mérkőzések hétvégére esnek. Ha valamelyik mérkőzés nem hétvégére esik, akkor ahelyett a mérkőzés helyett az aktuális fordulóban legkésőbb megrendezendő PL találkozó fog bekerülni. Hétvégi forduló esetén a tippelési határidő péntek éjfél. Amennyiben az első csapat hét közben játszik, akkor a tippelési határidő a mérkzést megelőző nap éjfélje, de erről mindig írok a megfelelő tippelési lehetőségek feltüntetésénél.

A tippek kiértékelése: Pontos eredmény eltalálása 5 pont; Végeredmény eltalálása 2 pont (hazai, vendég, döntetlen); Góllövő eltalálása 1 pont (minden mérkőzésen kettő játékos kell írni, ha ezek közül valamelyik lő gólt 1 pontot kap, ha kettőt lő 2 pontot kap a tippelő és így tovább).

Példa: Newcastle Utd. - Példa Athletic tippem: 3-1 - Demba Ba, Cissé a végeredmény: 2-1 (Newcastle gólokat Hatem Ben Arfa és Cissé lőtték) lett, így mivel pontos eredményt nem találtam 2 pontot kapok a végeredményre és kapok 1 pontot, mert Cissé betalált, tehát összesen 3 pontot kapok. Ha a végeredmény 3-1 lett volna és kettőt lőtt Ba és egyet Cissé, akkor a pontos eredmény miatt kapnék 5 pontot és mivel kettőt lőtt Ba és egyet Cissé, így további 3 pontot kapok, tehát 8 pontot összesen. Ha eltaláltam a pontos eredményt nem kapom a végeredmény (hazai, vendég, döntetlen) eltalálásánál járó 2 pontot.

Következő tippelésre váró mérkőzések:

1.) Newcastle Utd. - Liverpool (PL) április 1.

2.) Fulham - Newcastle (Reserves) április 3.

a Machester Utd. - Newcastle (Academy) március 31. 12 órakkor kezd, így a közeli kezdési időpont miatt az utolsó mérkőzés

3.) Balckburn - Manchester Utd. április 2.

A tippeket holnap 23:59-ig kell hozzászólásban megírni. Értékelés pedig az utolsó mérkőzést követően. Minden tippelő legyen olyan kedves és nyomjon egy Like-ot a Facebook oldalunkra, amit megtalál a blog kezdő oldalának jobb oldalán.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik