Franck Ribéry: „Florentino Pérez? Nem tudom, ki az”

Vágólapra másolva!
2009.06.08. 13:45
Franck Ribéry, a Bayern München francia futballistája egyelőre semmi biztosat nem tud jövőjéről. A középpályás azzal viccelődött, hogy azt sem tudja, ki az a Florentino Pérez. A német klub elnöke, Franz Beckenbauer örülne, ha Ribéry maradna, és szeretne már pontot tenni az ügy végére.
Ribéry nem tudja, mi lesz a sorsa
Fotó: Action Image (archív)
Ribéry nem tudja, mi lesz a sorsa
Ribéry nem tudja, mi lesz a sorsa
Fotó: Action Image (archív)
Ribéry nem tudja, mi lesz a sorsa

Mint beszámoltunk róla, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke – többek között – szeretné megszerezni Franck Ribéryt a Bayern Münchentől.

„Az elkövetkező napokban beszélek a barátaimmal, Karl-Heinz Rummeniggével és Uli Hoenesszel Ribéry ügyében – mondta pénteken a spanyol sportvezető a francia sportnapilapnak, a L’Équipe-nek adott interjújában. – Elmagyarázom nekik, hogy Ribéry megszerzése az egyik fő célunk, és hogy szeretnék velük tárgyalni szerződtetéséről.”

Most az érintette játékos, Ribéry szólalt meg az ügyben, aki tréfásan fogta fel a „királyi gárda” érdeklődését.

„Florentino Pérez? Ő meg kicsoda? – viccelődött Ribéry a TF1-nek adott interjújában. – Meglátjuk, hogy alakul a sorsom. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, mi lesz. Nem könnyű kezelni a helyzetemet. Kétezer-tizenegyig van szerződésem a Bayernnel, ahol jól érzem magam. Nem szeretnék konfliktusba kerülni, két nagyszerű évet töltöttem Münchenben.”

„Ha távoznom kell, biztosan nem megyek Angliába, mert ugyanolyan az éghajlata, mint Németországnak” – tette hozzá a francia játékos.

Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke szeretne pontot tenni Ribéry ügyének végére.

„Két megoldást látok Ribéry ügyében. Vagy meghosszabbítjuk a szerződését, hogy biztosan nálunk maradjon, vagy elengedjük – mondta Beckenbauer. – Remélem, hogy marad, mivel Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett a világ egyik legjobbjának tartom. Ám ha távozni akar, nehéz lesz megállítanunk.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik