Rafael van der Vaartot semmi pénzért nem adja el a Hamburg

Vágólapra másolva!
2007.03.13. 15:04
Franz Beckenbauer, a Bayern München elnöke egy nyilatkozatában elmondta, hogy a Hamburg kiválósága, Rafael van der Vaart szerepel a kívánságlistájuk tetején. A holland játékost azonban az északnémet klub semmi pénzért nem akarja elengedni.
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart

Huub Stevens „hatalomátvétele” óta magára talált a Hamburg, a patinás klub az utolsó helyről előrelépve már a kiesőzónából is elkerült.

Az utóbbi idők jó eredményeiben oroszlánrészt vállalt Rafael van der Vaart. A holland játékos teljesítménye korábban eléggé ingadozó volt, igaz, sérülés is hátráltatta.

Az elmúlt meccseken nyújtott játéka többek között a Bayern München figyelmét felkeltette. Franz Beckenbauer klubelnök egy nyilatkozatban elmondta, hogy a kiváló futballista a kívánságlistájuk élén szerepel, de valószínűleg nem engedi a Hamburg.

Ezt megerősítette a Hansa-város klubjának sportigazgatója, Dietmar Beiersdorfer is.
„Van der Vaart a csapatunk alappillére, és fontos szerepet játszik a távolabbi terveinkben. Semmi pénzért nem eladó.” – mondta határozottan az egykori válogatott védő.

A 24 éves játékosnak 2010-ig van szerződése Hamburgban, de 2009 nyarán bármelyik klub elviheti 1,5 millió euró ellenében. Viszont a kontraktus meghosszabbításáról már gondolkodnak a klubnál, bár először még bent szeretnének maradni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik