Videó: a vér nem válik vízzé – amikor Puyol „agyonrúgta” Phil Neville-t

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.10.03. 11:06
null
Carles Puyol a 2017-es Star Sixes tornán (Fotó: AFP, archív)
Szombaton kezdett el újra terjengeni a brit médiában az a 2017-es felvétel, amely egy londoni kispályás labdarúgótornán készült: a főszerepben Carles Puyol és Phil Neville.

 

Carles Puyolról tudjuk, hogy aktív pályafutása során mindig 110 százalékot (vagy még annál is többet) nyújtott, mindent megtett klubcsapata, az FC Barcelona és a spanyol válogatott sikeréért, és ha kellett, akkor egy kis keménységért sem ment a szomszédba. De nem is volt ezzel semmi gond.

Akik azonban azt gondolták, hogy visszavonulása után Puyol küzdőszelleme megváltozik, és a gálameccseken már csak „lötyögni” láthatjuk, azok hatalmasat tévedtek. 2017-ben a Star Sixes elnevezésű kispályás labdarúgótornán nyújtott lábbal úgy beleszállt Phil Neville-be, hogy kész csoda, hogy a korábbi angol válogatott futballista nem szenvedett súlyos sérülést.


„Ez a valaha volt legrosszabb szerelési kísérlet, amit futballpályán láttam. Remélem, az UEFA, a FIFA és az FA is szemügyre veszi az esetet – nyilatkozta a történtek után Phil Neville a Sky Sportsnak, félig tréfásan. – Mindennél jobban idegesített, hogy a játékvezető azt mondta, Puyol a labdát találta el. Rettenetes belépő volt.”

A világbajnok és Európa-bajnok spanyol játékos a Twitteren később elnézést kért Neville-től: „Sajnálom, haver! Remélem, jól van a térded. Nem állt szándékomban ezt tenni.”

Hiába, a vér nem válik vízzé…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik