Portugália: szívproblémái miatt pihennie kell az edzőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 07:46
Szívproblémái miatt szünetet tart az edzősködésben Mitchell van der Gaag, a portugál Belenenses holland vezetőedzője, aki a hét végi bajnokin rosszul lett. A szívproblémái miatt két éve a szervezetébe épített defibrillátorral élő szakember a korábban a Ferencvárosnál kiszemelt Evander Snóéhoz hasonlította az állapotát.

„Ugyanúgy szívritmuszavarom van, mint Evander Snónak, két éve építették be a szervezetembe a defibrillátort. Szombaton a Marítimo elleni meccsen rosszul lettem, ennek az eszköznek köszönhetem, hogy élek. Most kórházban vagyok, az orvosok azt vizsgálják, meghibásodott-e az eszköz. Semmiképp sem szeretném abbahagyni az edzősködést, csak szünetet tartok" – mondta a holland szakember.

Sno 2010 szeptemberében az Ajax utánpótláscsapatában játszva kapott szívrohamot, miután megmentették az életét, a szervezetébe ültettek defibrillátort, és 2011 novemberében újra játszhatott. A játékos iránt a téli és a nyári átigazolási időszakban is érdeklődött a Ferencváros, de nem került az Üllői útra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik