Oroszország: menesztették a Mol Fehérvár korábbi edzőjét

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 15:38
null
A Lokomotiv Moszkva és Marko Nikolics közös megegyezéssel bontott szerződést (Fotó: AFP)
Menesztette a Mol Fehérvár korábbi vezetőedzőjét, Marko Nikolicsot az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő, jelenleg a negyedik helyen álló Lokomotiv Moszkva vezetősége.

Marko Nikolics 2017 júniusa és 2019 novembere között irányította a Mol Fehérvárt, amellyel a 2017–2018-as idényben bajnoki címet, a 2018–2019-es évadban Magyar Kupát nyert.

A Lokomotiv Moszkva 2020 júniusa óta alkalmazta az edzőt, akivel az elmúlt idényben megnyerte az Orosz Kupát, s idén bejutott az Európa-liga-csoportkörébe is. A Lazio, Galatasaray és Olympique Marseille összetételű E-csoportban két forduló alatt egy pontot gyűjtött az orosz klub, és az utolsó pozíciót foglalja el.

Nikolics kimagasló eredményeket (szerb bajnoki cím, Szerb Kupa-győzelem, kvalifikáció az Európa-liga csoportkörébe) ért el a belgrádi Partizannal is, innen szerződött 2017-ben a Fehérvárhoz.

A Lokomotiv közleményében azt írja, a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést. A vezetőedzőt állandó segítői, Goran Baszarics ésRadoje Szmiljanics, is követik – a Mol Fehérvárnál és a Partizannál is a szerb duó segédkezett Marko Nikolicsnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik