NK Osijek: Készülünk a további feladatokra – Nenad Bjelica

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2021.03.12. 15:54
null
Az eszéki csapatnak nyernie kell, hogy tartani tudja a lépést a Dinamo Zagrebbel (Fotó: nk-osijek.hr)
Az NK Osijek labdarúgócsapata ismét vasárnap lép pályára a horvát élvonalban, Nenad Bjelica legénysége a dalmáciai Sibenik városába látogat.

 

A múlt heti, Gorica elleni összecsapást követően az eszékiek trénere igencsak kikelt a VAR-rendszer ellen.

„Az embernek van egy habitusa, én továbbra is tartom, hogy együttesem érdekében szóltam – fogalmazott Bjelica az eszéki klub sajtótájékoztatóján. – Mindenkinek van egy temperamentuma, de úgy gondolom, az eddig Horvátországban edzőként abszolvált 84 mérkőzésem nem azt mutatja, hogy problémám lenne a szabályok betartásával, hiszen csupán egyszer voltam kiállítva.”

A Gorica elleni 1–1-es hazai döntetlen után most ismét egy olyan találkozó előtt áll a tabellán második eszéki gárda, amit nyernie kellene, hogy a Dinamóval tartani tudja a lépést. (A zágrábiak két ponttal gyűjtöttek többet, de egy találkozóval kevesebbjük is van). A Sibenik inkább a „két héttel ezelőtti” Varazdinhoz szerepel hasonlóan, ugyanakkor egy figyelemre méltó tendencia figyelhető meg az NK Osijek legénységénél.

„Egyértelmű, hogy mind a varasdiak, mind a nagygoricaiak elleni bajnoki meccsünkön nem jó első félidőt produkáltunk, ám a másodikban már tudtuk rendezni a sorainkat. Volt és van is a csapatomnak karaktere, s a játékosok ki tudtak lábalni a gyengébb időszakból. Ugyanakkor a bajnokság során el kell viselniük azt is, hogy a nyomás határozottan nagyobb lett számukra minden oldalról, köszönhetően annak, hogy nagy célért küzdhetnek. Az is igaz, hogy múlt vasárnap mindenki idegesebb volt a találkozót követően, de idővel lehiggadt mindenki, és készülünk a további feladatokra.”

HORVÁT 1. HNL
25. FORDULÓ
Március 14., vasárnap
17.05:
HNK Sibenik–NK Osijek – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik