MLS: Henry családi okok miatt távozik a Montreal Impacttől

Vágólapra másolva!
2021.02.25. 17:43
null
Thierry Henry családi okok miatt távozik a Montreal Impacttől (Fotó: AFP)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat vezetőedzője, Thierry Henry családi okok miatt távozik.

„Nehéz szívvel írom ezt az üzenetet. Az elmúlt év számomra rendkívül nehéz volt, a világjárvány miatt ugyanis nem láthattam a gyermekeimet. Sajnos a folyamatos korlátozások miatt és annak a ténynek a tudatában, hogy (legalább) néhány hónapra újra át kell költöznünk az Egyesült Államokba, ez most sem lenne másképp. A különválás túl nagy megterhelést jelentene számomra és a gyerekeim számára is. Ezért nagyon szomorúan, de meg kellett hoznom a döntést, hogy visszatérek Londonba, és elhagyom a Montrealt. Szeretnék köszönetet mondani a klub szurkolóinak, játékosainak és a személyzetnek, akik annyi örömet okoztak. Ez úton is szeretnék köszönetet mondani Kevin Gilmore-nak, Olivier Renard-nak, és természetesen Joeynak és az egész Saputo családnak, hogy megadták nekem ezt a csodálatos lehetőséget. Hihetetlen egy évet töltöttünk együtt, és az, hogy ezzel a csapattal bejutottunk a rájátszásba, egy olyan élményt jelent, amelyet soha nem fogok elfelejteni. Köszönöm mindenkinek, hogy ott voltatok velem ezen az úton, és sok sikert kívánok a jövőben” – áll Thierry Henry közösségi médiában közzétett nyílt levelében.

A 43 éves francia tréner 2019 november közepe óta volt a Montreal Impact vezetőedzője. A kanadai csapattal 2020-ban bejutott az MLS rájátszásába, emellett a CONCACAF Bajnokok Ligájában a negyeddöntőig menetelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik