R. P.
2023.01.06 16:39 Frissítve: 2023.01.06 16:45

Labdarúgás: Az Isten szerelmére, nem tettem ilyet! – Dani Alves

Dani Alves visszautasítja a szexuális zaklatás vádját – számolt be róla az Antena 3 spanyol televíziós csatorna. – A 39 éves védőről, aki jelenleg a mexikói UNAM játékosa, még múlt év végén állította egy nő, hogy a fehérneműjébe dugta a kezét.

Dani Alves visszautasítja a vádakat (Fotó: Getty Images)

 

Az állítólagos zaklatás december 30-án történt a Sutton nevű éjszakai bárban Barcelonában. A játékos most reagált a vádra.

„Először is, mindent szeretnék visszautasítani – jelentette ki Dani Alves. – Igen, ott voltam egy társasággal, jól éreztük magunkat. Táncoltam, remekül éreztem magam anélkül, hogy bárki magánszférájába gázoltam volna. Nem tudom, ki ez a nő. Ha bemegyek egy mellékhelyiségbe, nem kérdezem meg, ki van ott. Sohasem megyek közel kéretlenül senkihez sem, hogyan tehetnék ilyen egy nővel? Az Isten szerelmére, nem tettem ilyet!”

Dani Alves hozzátette, hogy az egészet a családja szenvedi meg leginkább. „Szenvednek, különösen a hozzám közelállók. Ők tudják, ki vagyok.”

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.

2023.09.27 23:23:44

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az angolok például az egyik világbajnokságon odáig mentek a tradicionális maori harci tánc, a haka »tompító célzatú megelőzésében«, hogy nyitott V-alakban sorakoztak fel – mintegy elnyelendő a fekete mezeseket –, vállalva a több ezer font sterlinges bírságot is, amelyet a félpálya átlépéséért rótt ki rájuk a nemzetközi szövetség.

2023.09.26 19:55:51

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az Illés együttes először az 1968-as táncdalfesztiválon hallott dalával – Amikor én még kissrác voltam – megidézem az ifjúságomat, már ami a labdarúgás szeretetét illeti. Ezt azért írom le, mert noha Lionel Messit és Cristiano Ronaldót kiváló futballistának tartom, mindig feszengtem, amikor gyerekek tucatjait láttam a mezükbe bújva. Miért nem lehet honi játékoshoz kötődni? A válasz korszakoktól függően más és más volt.