FFT: a futballtörténet legjobb ingyenes igazolásai

Vágólapra másolva!
2021.07.30. 18:54
A FourFourTwo összegyűjtötte a futballtörténelem legemlékezetesebb átigazolásait, amelyek a nagy név ellenére semmilyen pénzmozgással nem jártak, de nagyon jól sültek el.

Antonio Conte 2011-es vezetőedzői kinevezése a Juventus jelenlegi is tartó regnálásának kezdetét jelentette az olasz bajnokságban, de Andrea Pirlo megszerzése a rivális AC Milantól ugyanazon a nyáron még látványosabb volt, ha az erőviszonyok változását nézzük a Serie A-ban.

Egy évtized után úgy nézett ki, a szolgálataira már nincsen szükség a San Siróban, így az olasz futball valaha volt egyik legjobb játékmestere ingyen csatlakozhatott a Juvéhez. Ez óriási hibának bizonyult milánói részről, akik így csak nézhették, ahogyan Pirlo és a Juve négy bajnoki címet söpör be egymás után, mielőtt a Professzor 2015-ben New Yorkba igazolt volna levezetni.

„Amikor Andrea elárulta nekem, hogy hozzánk igazol, az első gondolatom az volt: »Van Isten!«” – emlékezett Gianluigi Buffon, akinél nagyobb futball- és Juventus-legenda kevés van.

A teljes válogatást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik