Dortmund: „A Man. United nem elég jó Haalandnak!”

K. A.K. A.
Vágólapra másolva!
2021.04.08. 21:31
null
„Haaland nem megy a Unitedbe” (Forrás: AFP)
Jamie O'Hara, a Tottenham egykori játékosa a talkSPORT-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy Erling Haaland, a Borussia Dortmund norvég csatára nem fog a Manchester Unitedhez igazolni, mert a manchesteri alakulat nem elég jó a számára.

A 20 éves norvég sztár szerződése 2024-ben jár le a német csapattal, de a dortmundiak kénytelenek lesznek eladni őt, ha a gárda nem kerül be a következő idényben a Bajnokok Ligájába.

Haaland egyébként kapcsolatban áll a Real Madrid, a Manchester City, a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United vezetőségével is, szóval van bőven lehetősége a norvégnak.

Jamie O'Hara azonban úgy véli, hogy a norvég válogatott nem fog az Old Trafford felé tartani, mert csak olyan csapatba fog menni, ahol trófeákat nyerhet.

„Nem tudják megszerezni Haalandot. Sajnálom, de nem elég jók. Miért menne a Manchester Unitedbe? Nézd meg Paul Pogbát. 100 millió fontot fizettek érte, és ő elment arra gondolva, hogy a következő szintre léphet. Haaland nem megy a Unitedbe, ahol lehet, hogy nyernek valamit lehet, hogy nem. Ő olyan helyre megy, ahol mindent megnyerhet” – tette hozzá O'Hara.


Haaland legutóbbi mérkőzésén a Manchester City 2–1-re legyőzte a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének nyitányán.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Manchester City (angol)–Borussia Dortmund (német)2–1(1–0)
Gólszerző:De Bruyne (19.), Foden (90.), ill. Reus (84.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik