T. D. 2021.04.07 17:56 Frissítve: 2021.04.07 17:56

Brazília: a Milan excsatára karantén helyett balesetbe keveredett

Meglehetősen furcsa szabályszegéssel hívta fel magára a figyelmet a minap Luiz Adriano, a brazil Palmeiras csatára. A korábban a Sahtar Doneckben, a Milanban és a Szpartak Moszkvában is futballozó négyszeres brazil válogatott labdarúgó nemrég pozitív koronavírustesztet produkált, ennek ellenére elhagyta a házi karantént és közlekedési baleset részese volt Sao Paulóban.

Luiz Adriano áthágta az előírásokat (Fotó: AFP)

Az As azt írja, Luiz Adriano nemrég édesanyját vitte el vásárolni, amikor egy bevásárlóközpont mellett ütközött egy kerékpárossal, aki könnyebben megsérült a balesetben.

Utóbb a játékos Instagram-bejegyzésben magyarázta el a történteket, ekkor derült ki az is, hogy igazolt koronavírus-fertőzöttként hagyta el a karantént.

„Április elsején a klubnál tesztelés zajlott, ahogy minden héten, és az enyém pozitív eredményt hozott. Korábban már elkaptam a vírust, teljesen tünetmentes vagyok, az antitestvizsgálat is megfelelő eredményt hozott, de a klub szabályzata egyértelmű.”

„Arra utasítottak, hogy maradjak házi karanténban, de tegnap elvittem a vezetni nem tudó édesanyámat a bevásárlóközpontban található szupermarketbe. Nem szálltam ki az autóból, maszk volt rajtam, de egy közlekedési balesetbe keveredtem, amely során egy biciklis a parkoló kijáratánál nekiütközött az autómnak. Maszkban maradtam, tartottam a távolságot, de nem tudtam segítséget nyújtani a balesetet szenvedő személynek. Mindenki rendben van. Igen, tudom, nem lett volna szabad elhagynom a házat, hibáztam, elismerem. Nehéz időket élünk, körültekintőnek kell lennünk, és betartani a biztonsági előírásokat.”


A történtek után nem meglepő, hogy a hírek szerint klubja megbünteti a futballistát.

 

2021.04.13 23:52:12

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Míg ezen évek alatt Székelyföld első topligás csapata, a Sepsi OSK talán nem csak az erdélyi gyökerű futballszurkolók nosztalgiából is táplálkozó rokonszenvét vívta ki, az FK Csíkszereda mostanában kezdi hasonló karrierjét.

2021.04.11 23:36:49

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Tagadhatatlan, hogy az amerikai ligák működési modelljében van valami megnyerő, ami kielégíti a szurkolók igazságosság és egyenlőség utáni vágyát. Kérdés, hogy a labdarúgásban, az esetlegesen bevezetendő szupersorozatban ez működhetne-e ugyanígy.

2021.04.11 12:23:30

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

Holman Dávid góljával vezetett először a Slovan, a DAC kétszer is egyenlíteni tudott.

2021.04.11 14:34:51

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Csak döntetlent játszott az Eszék Kaproncán, Gyurcsót nem nevezték, Kleinheisler nagyszerű gólt szerzett.

2021.04.10 18:03:34

Minden más foci TŐKE JÁNOS, BACSKAI JÁNOS

Elhozott egy pontot a TSC a tabella harmadik helyén álló Csukaricski otthonából, és még gólt sem kellett lőnie ehhez.