Hollandia: Van der Sart továbbra is az intenzív osztályon ápolják

Vágólapra másolva!
2023.07.11. 20:39
null
Edwin van der Sar és felesége, Annemarie 2022 tavaszán a Louis van Gaal életéről szóló dokumentumfilm bemutatóján (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, horvátországi nyaralása során pénteken agyvérzést kapott a 130-szoros holland válogatott kapus, Edwin van der Sar, s mentőhelikopterrel szállították egy – a horvát sajtó szerint – spliti kórházba. Az 52 éves korábbi kiváló labdarúgó állapotáról felesége tájékoztatta első felnőtt klubját, az Ajaxot, amelynek az előző idény végéig volt a sportigazgatója.

Annemarie van der Sar Horvátországból üzent a klubnak, s arról írt, hogy férjét ugyan továbbra is az intenzív osztályon ápolják, ám a közvetlen életveszély már elmúlt, állapota stabil.

„Minden alkalommal, amikor meglátogatjuk, nagyon kommunikatív. Most az a rész jön, hogy türelmesen várnunk kell, hogy kiderüljön, merre fejlődik a jelenlegi helyzet” – idézte az Ajax Twitter-csatornája Van der Sar feleségét.


A klub korábbi sportigazgatója május végén önszántából távozott az amszterdamiaktól. Akkor úgy fogalmazott, pihenőre van szüksége, és más dolgokkal szeretne foglalkozni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik