Pirlo ködösítette a 80 m-es szólót, Dzsudzsák bebombázta – vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 10:55
Számos mérkőzést játszottak Európa-szerte vasárnap. Angliában a Manchester City és a Tottenham Hotspur is diadalmaskodott, sőt a Spurs fordítani tudott a Muhamed Besiccsel felálló liverpooliak ellen. Az olasz élvonalban látványos és gólgazdag mérkőzést játszott az AS Roma és az Internazionale, a hazaiak 4–2-re nyertek. A 2014–15-ös orosz Premjer-ligában Dzsudzsák Balázs a negyedik bajnoki gólját szerezte meg. Tekintse meg az összefoglalókat!




A Premier League 13. fordulójának rangadóján a Manchester City 3–0-ra legyőzte idegenben a Southamptont. A Tottenham is diadalmaskodott: bár a mérkőzés elején hátrányba került, fordítani tudott a Muhamed Besiccsel felálló liverpooliak ellen.

Southampton–Manchester City 0–3


Southampton vs Manchester City (0-3) Full... by sportschannell

Tottenham Hotspur–Everton 2–1


Tottenham Hotspur 2-1 Everton - Full Goals... by pewdiepieofficia


Az Eintracht Frankfurt Alexander Meier és Haris Seferovic góljával 2–0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, ezzel eldőlt, hogy a Dortmund sereghajtó marad a vasárnapi meccsek után.

Eintracht Frankfurt–Borussia Dortmund 2–0


Frankfurt 2-0 Borussia Dortmund | All Goals... by Monstrosdofutebol


Látványos, közönségszórakoztató és gólgazdag mérkőzést játszott az AS Roma és az Internazionale, a hazaiak 4–2-re győztek. Az öt nyeretlen meccs után pályára lépő Milan 2–0-ra megverte otthon az Udinesét, és a Juventus is diadalmaskodott a városi rangadón.


Milan–Udinese 2–0


AC Milan 2-0 Udinese (Full Match Highlights) 30... by pewdiepieofficia

Juventus–Torino 2–1


All Goals&Highlights - Juventus 2-1 Torino - 30... by The-Football

Roma–Internazionale 4–2

Az Atlético Madrid hazai pályán könnyedén, 2–0-ra megverte a Deportivót Saúl Níguez és Arda Turan góljával. A Barcelonának Sergio Busquets szállította a győzelmet (1–0) a Valencia otthonában, miután a 94. percben betalált.

Atlético Madrid–Deportivo La Coruna 2–0


Atlético de Madrid 2 Deportivo de la Coruña 0 by acosart

Valencia–Barcelona 0–1


Valencia FC - FC Barcelona 0-1 All Goals... by VideoRE



A csereként beálló Dzsudzsák Balázs góljával egyenlített a Dinamo Moszkva a Rubin Kazany otthonában az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

Rubin Kazany–Dinamo Moszkva 1–1

Dzsudzsák egyenlítő találata

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik