Gyász: a jeges folyóban végezte a mosolygós angol labdarúgó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 19:09
null
Mindenki kedvelte az örökké mosolygós Thomas Andrew Morgant
Szörnyű véget ért a norvég labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Gjövik-Lyn csapatának szombat esti bulija. A győzelmet ünneplő játékosok közül az angol Thomas Andrew Morgan hazafelé menet valószínűleg beleesett a jeges Hunnselva folyóba, és megfulladt.

 

„Két fontos meccset játszott a csapat a múlt héten, és mindkettőt megnyertük, így szombat este ünnepeltünk – nyilatkozta Morten Lonstad, a Gjövik-Lyn klubigazgatója. – A buli végén a játékosok hazamentek, Thomas is elköszönt. Szép este volt, mindenki jól érezte magát. A másnapi ebédnél találkoztak újra, de Thomas nem jelent meg, és senki sem tudta elérni.”

A kutatócsapatok kedd délután találtak rá a holttestére a jeges Hunnselva folyóban, 120 km-re északra Oslótól, szerdán pedig azonosították is.

A 23 éves Morgan szülei angolok, de ő Norvégiában született, és ott is nőtt fel, folyékonyan beszélt norvégul. Mindenki szerette, mivel mindig mosolygott és jó kedélyű volt. A Gjövik-Lynhez idén januárban csatlakozott, előtte három évig a Valdres FK-ban játszott, abban a csapatban, amely az utolsó fordulóban a Gjövik-Lyn ellenfele lesz.

„Nem tudom, milyen formában tisztelgünk majd előtte, de mindkét csapat szeretne megemlékezni róla – mondta Lonstad. – Három évet húzott le a Valdresnél, biztos az ottaniakat is nagyon megviselte a halála.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik