Totti-bomba, Messi újabb mérföldköve - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.02.17. 10:29
Nagy játékosok nagy napja volt a szombat Európa futballpályáin. Az olasz bajnokság rangadóján Francesco Totti bombájával győzött a Roma a Juventus ellen. A spanyoloknál megszerezte a vezetést a Granada a Barcelona ellen, de jött Lionel Messi, berúgta a 300. és a 301. gólját is, így a katalánok fordítottak. Remekeltek a magyar kézilabdázók: a Pick Szeged legyőzte a Dinamo Minszket a férfi BL-ben, míg a női BL-ben a Győri Audi ETO KC idegenben parádézott a Larvik legyőzésével. Szombati videók.

A német Bundesliga 22. fordulójában a Hamburger SV hazai pályán a Borussia Mönchengladbachot fogadta. A győzelmet a hamburgiak szerezték meg Rafael van der Vaart távoli bombájával.

A sereghajtó Fürth Düsseldorfban kapott ki, Varga Józsefet pedig már a 38. percben, második sárga lappal kiállították. A Szalai Ádámmal felálló Mainz ikszelt a Schalkéval.

Varga kiállítása

A Borussia Dortmund hazai pályán 3–0-ra nyert Marco Reus mesterhármasával az Eintracht Frankfurt ellen.

A Serie A 25. fordulójának rangadóján a Roma idegenben megverte az éllovas Juventust. A végig kiélezett találkozón egy gól döntött, a veterán Francesco Totti egy védőről visszapattanó labdát bombázott Buffon kapujába.

A Barcelona 2–1-re győzött a Granada ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A katalánok góljait Lionel Messi szerezte, először közelről, majd távolról, szabadrúgásból is eredményes tudott lenni, így már 301 tétgólnál jár a gránátvörös-kékek futballistájaként.

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a Győri Audi ETO KC Norvégiában is megőrizte szezonbeli veretlenségét, és a csoportrangadón 24–18-ra legyőzte a Larvikot.

A Pick Szeged hazai pályán 26–21-re győzött a Dinamo Minszk ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 9. fordulójában, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik