Másfél hónap kihagyás után újra pályára lépett David Beckham

Vágólapra másolva!
2007.10.19. 08:38
Másfél hónapos kihagyás után újra pályára lépehetett David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol középpályása még mindig nem teljesen egészséges térdsérülése után. Csapatának az alapszakasz utolsó meccsén nyerni kell Chicagóban, de még további eredményektől is függ, hogy sikerül-e bekerülniük a rájátszásba.
David Beckham (balra) 22 percet játszott
Reuters
David Beckham (balra) 22 percet játszott
David Beckham (balra) 22 percet játszott
Reuters
David Beckham (balra) 22 percet játszott

Augusztus 29. után először lépett pályára David Beckham a Los Angeles Galaxy együttesében. Az angol középpályás térdsérülés után épült fel, és a 68. percben állt be Peter Vagenas cseréjeként a New York Red Bulls elleni hazai meccsen.

A mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött, ami nagy csalódás a kaliforniaiak számára. A Galaxynak most már meg kell nyernie utolsó meccsét az alapszakaszban, ha meg akarja tartani az esélyét a rájátszásra. Beckhamék a hétvégén Chicagóba látogatnak.

Pedig a New York elleni meccs jól indult a hazai csapat számára, a 15. percben Troy Roberts fejelte a hálóba Landon Donovan beadását. A rájátszást érő helyet már korábban bebiztosító vendégek viszont Jozy Altidore révén ki tudtak egyenlíteni egy percen belül.

Beckham nem igazán tudott játékba lendülni, a pályán töltött 22 perc alatt nem jelentett veszélyt a vendégkapura.

AMERIKAI LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (MLS)

ALAPSZAKASZ
Los Angeles Galaxy - New York Red Bulls 1-1 (T. Roberts 15. ill. Altidore 16.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik