Akár 90 euróba is kerülhet egy belépő a francia-magyar meccsre

FAZEKAS ZOLTÁNFAZEKAS ZOLTÁN
Vágólapra másolva!
2009.07.30. 17:32
Jó hangulatban, bizakodóan telt a magyar válogatott csütörtök délelőtti edzése a franciák elleni edzőmeccs napján. Az este fél kilenckor kezdődő barátságos találkozóra már üzérek is árulják a belépőket.
Fodor Márton is ott lesz a franciák ellen
Fotó: Czagány Balázs (archív)
Fodor Márton is ott lesz a franciák ellen
Fodor Márton is ott lesz a franciák ellen
Fotó: Czagány Balázs (archív)
Fodor Márton is ott lesz a franciák ellen

A szerda esti tompább tréninget kiváló hangulatú dobóedzés követte a férfiválogatottnál.

Németh Istvánék reggel tíztől bő órán keresztül elsősorban a dobásokat gyakorolták, és a pontosság azt jelezte, hogy a magyar játékosok ráéreztek a párizsi gyűrűre. A tréninget követően ebéd és pihenés szerepelt a programban, a csapat 19 órakor megy át a mindössze kétperces sétára lévő sportcsarnokba, hogy elvégezze az utolsó simításokat az összecsapás előtt.

A mérkőzésre a legolcsóbb belépő 15, a legdrágább 90 euróba kerül, és hogy milyen nagy az érdeklődés, azt jól jelzi, hogy négy órával a kezdés előtt már néhány jegyüzér próbálta elsütni a tiketteket a létesítmény előtt.

Ami a franciákat illeti, a legnagyobb sztár, Tony Parker még a délelőtti edzést is kihagyta, így a hazai média azon képviselői, akik a San Antonio Spurs sztárjával – aki tudvalévően nem játszik Mészáros Lajos szakmai igazgató legénysége ellen – szerettek volna legalább két mondatot váltani, csalódottan tekingettek körbe a csarnokban…

Az összecsapást 20.30-kor rendezik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik