Kezdődhet a fociparádé!

LIPCSEI PÉTERLIPCSEI PÉTER
Vágólapra másolva!
2009.07.18. 01:29
Címkék
Zsinórban ötödször érdekelt a Szuperkupában a DVSC-TEVA: a piros-fehérek a múlt év kivételével hazavitték (vagy Debrecenben tartották) a trófeát, amelyet Dombi Tibor, a Loki középpályása először emelhetne a magasba – (ideiglenes) csapatkapitányként. Mert az aranyból sohasem elég, vallja. A Honvéd oldalán Sisa Tibor titkos fegyvert vethet be: a Szlovákiából érkezett a góllövésre specializálódott Viliam Macko vár a pályára lépésre.

pályára futni. Remélem, az ered mény a szerda estét idézi.”

Ha már a csapat, illetve az utazó keret (éppen Dombi Tibor és Komlósi Ádám révén) csak nyomaiban emlékeztet a Kalmart 2–0-ra legyőző alakulatra. A DVSC menedzsmentje a svédek elleni kezdő sort plusz Oláh Lórántot Zoran Szpisljak és Mező József gondjaira bízva Debrecenben hagyta.

„Mindent átgondoltunk – mondta Herczeg András klubmenedzser. – Nyolcszáz kilométer busszal Siófokra, vasárnap hajnali hazaérkezés Debrecenbe, kedden korai indulás Svédországba: úgy ítéltük meg, hogy azok, aki vélhetően szerdán is az alapot jelentik, jobb, ha otthon maradnak. Ez nem jelenti azt, hogy a Szuperkupát egy legyintéssel elintéztük, de itt van a Bajnokok Ligája-selejtező is. Egyébként sem féltem magunkat, olyan futballistákkal jöttünk Siófokra, akiknek java része jelentős szerepet játszott a bajnoki aranyérem megszerzésében. Hangsúlyozom: fontos számunkra a Szuperkupa. Ha nem így lenne, nem indultunk volna el egy nappal korábban. Én is itt vagyok, mert habár a DVSC keretét most megbontottuk, egy együttes vagyunk. Szombaton meccsünk van, nekem pedig a csapatom mellett a helyem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik