Üresen áll a klubház

K. J.K. J.
Vágólapra másolva!
2009.05.21. 00:09
Címkék

Bár nem tagja a felnőttcsapatnak, bizonyára ön is érzékelte, mi zajlott a klubnál az UEFA-kupa-döntő előtt.Bár nem tagja a felnőttcsapatnak, bizonyára ön is érzékelte, mi zajlott a klubnál az UEFA-kupa-döntő előtt.

Nem lehetett nem érzékelni, a klubház jószerével teljesen üresen áll már, mindenki, még a titkárnők is elutaztak a csapattal az isztambuli fináléra. Ünnepre készül a Werder, győzelem esetén fergeteges buli vár az egész küldöttségre, kár, hogy nem lehetek ott a döntőn.

Nem is utazhatott volna el?

Dehogynem, sőt még édesanyámat is magammal vihettem volna, csak nemrégiben megműtötték a hasfalamat, ágyhoz voltam kötve, néhány napja kelhettem fel. Szörnyen sajnálom, hogy így alakult, de legalább teljesen felépülök a július elején kezdődő edzőtábor idejére, s újra a nagycsapattal készülhetek. Remekül érzem magam Brémában, a visszajelzések alapján elégedettek a munkámmal, bár az itteni szabályok, a munkavállalási törvény értelmében még a junioregyüttesben sem futballozhatok. De nem vagyok türelmetlen.

Az UEFA-kupa-döntő után a Német Kupa fináléja vár a Werderre. Ennek tükrében menynyire fontos a Bundesliga tizedik helyén álló csapat számára az utolsó bajnoki forduló szombaton?

Értelemszerűen a két kupadöntő mindennél fontosabb. Úgy vettem észre, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hogy a Werder az elmúlt egy hónapban nem vette túl komolyan a Bundesliga-mérkőzéseket, s már semmiképpen sem javíthat tizedik helyezésén. Érthető, ha a duplázásra, nem pedig a Wolfsburg elleni utolsó Bundesliga-fordulóra fókuszál a csapat, nem igaz?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik