Már megint pérezi pezsgés

M. Cs.M. Cs.
Vágólapra másolva!
2009.05.21. 22:50
Címkék

Továbbra is pezseg az élet a Real Madrid háza táján. A rajongók legnagyobb bánatára azonban nem a pályán – a bajnoki cím sorsa már eldőlt, jellemző, hogy a Real Madrid–Mallorca találkozó az egyetlen, amelyet tétnélkülisége miatt nem a többivel egyező időpontban szombaton, hanem vasárnap este rendeznek –, hanem a tárgyalóasztalnál.

Ez mindenképpen szebb jövővel kecsegteti a királyi klub híveit. Ami biztos: csütörtökön hivatalosan is kiírták az elnökválasztást június 14-re, annak percre pontos menetrendjével együtt. Jorge Valdano továbbra sem ismeri el, hogy szerepet vállal Florentino Pérez stábjában, ám ennek némiképp ellentmond, hogy olasz források szerint a világbajnok csatárból lett sportvezető gőzerővel tárgyal a nápolyiakkal honfitársa, Ezequiel Lavezzi Madridba szerződéséről.

A francia Le Parisien pedig arról ír, hogy Zinedine Zidane Münchenben járt Franck Ribérynél ugyanezen okból. Hogy mekkora sikerrel járt, nem tudni, de könnyítene a helyzetén, ha a Bayern München nem kerülne be a Bajnokok Ligájába. (Erre van esély, ha a bajorok otthon kikapnak a VfB Stuttgarttól, a Hertha pedig közben nyer Karlsruhéban, csak az Európa-liga marad a Bayernnek.)

Az egykori galaktikus elnök, Pérez programját pontosan ismerők szerint a reménybeli presidente megint nem a levegőbe beszél: ismét világsztárokat akar Real-mezbe öltöztetni. Állítólag a Xabi Alonsóért tett 25 millió eurós ajánlatát a Liverpool nagyobb összeg reményében már vissza is utasította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik