Hisznek a továbbjutásban

K. J.K. J.
Vágólapra másolva!
2009.04.14. 23:09
Címkék

Tizenkilenc bajnoki mérkőzésen tizenegy gólt szerzett, a hét végén duplázott a Blackburn ellen, a jelek szerint kirobbanó formában van. Mire számít a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-visszavágón?Tizenkilenc bajnoki mérkőzésen tizenegy gólt szerzett, a hét végén duplázott a Blackburn ellen, a jelek szerint kirobbanó formában van. Mire számít a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-visszavágón?

Arra, hogy gyarapítom góljaim számát. Talán szerezhettem volna többet is ebben az idényben, de sokszor voltam sérült, s vigyáznom kell, hogy a következő évadra megőrizzem az egészségemet. A magam részéről mindenesetre mindent megteszek a továbbjutás kiharcolása érdekében.

Mi lehet a siker záloga?

A jó helyzetkihasználás feltétlenül. Nincs olyan csapat, amelyiknek ne lehetne hármat lőni, a Manchester United elleni idegenbeli bajnokin például megmutattuk, hogy négyet is tudunk szerezni. Akkor miért ne sikerülhetne a londoni Stamford Bridge-en? Noha riválisunk tekintélyes előnyt szerzett a múlt héten, nem hiszem, hogy Guus Hiddink csak a védekezést erőltetné, nyilván ő is nyugodtabb lenne, ha csapata szerezne még gólt. Ezt kell nekünk megakadályoznunk, s közben ügyelnünk arra, hogy a kínálkozó lehetőségeket könyörtelenül kihasználjuk, mert lesznek helyzeteink, ez teljesen nyilvánvaló. Az elmúlt hét végén négy nullára nyertünk a Blackburn ellen, ennél jobb felvezetése nem is lehetett volna a hétközi BLvisszavágónak.

Említette, hogy sokat volt sérült. Ehhez képest az idény végeztével még a Konföderációs Kupában is jelenése lesz az Európa-bajnok spanyol válogatott tagjaként.

Igen, ami nem biztos, hogy a legjobb megoldás, hiszen utána a Liverpoollal elkezdjük a felkészülést a következő idényre. Ezért is említettem, hogy muszáj odafigyelnem a szervezetem üzeneteire, nem szeretnék ugyanabba a hibába esni, mint tavaly nyáron. De az évnek ez a része még messze van, most még csak április van, egy hatalmas akadály tornyosul előttünk, és mi mindenképpen szeretnénk túljutni rajta. Hiszek, hiszünk benne, hogy sikerülhet.

Forrás: goal.com, skysports.com

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik