Amorim már Győrben edz

H. B.H. B.
Vágólapra másolva!
2009.03.01. 23:14
Címkék

A bécsi nemzetközi repülőtéren, Schwechatban szállt le a gép, amellyel megérkezett a Győri Audi ETO új szerzeménye, a Kometal Szkopjéból igazolt 23 éves brazil Eduarda Amorim (balra). Az átlövő egyelőre a győri Famulus Szállodába költözött, de rövidesen megkapja új lakását.

„Legutóbb januárban a Kometallal jártam Győrben – mondta a válogatott játékos, aki akkor a BL-csopormérkőzésen hat gólt dobott. – Megfogott az itteni hangulat, tetszett a győriek játéka, s megfordult a fejemben: jó lenne egyszer ilyen remek csapatban játszani, mert ez biztosan segítené a fejlődésemet.”

Az átlövő hozzáfűzte, óhaja gyorsan megvalósult, s örömmel jött Győrbe, szeretne hozzásegíteni a bajnokság és a Magyar Kupa megnyeréséhez az ETO-t.

Fodor B. Péter, a győriek technikai vezetője már korábban hozzálátott Amorim igazolása és játékengedélye intézéséhez. A szakember elmondta, sikerült minden szükséges iratot beszereznie, vagyis Amorim immár az Audi ETO játékosa. De mert ebben az idényben a BL-ben már játszott a Szkopje színeiben, a Győr soraiban nem léphet pályára BL-mérkőzésen. Bajnoki és MK-találkozón viszont igen, s várhatóan március 11-én Budapesten, a Vasas elleni bajnokin mutatkozhat be.

Fontos kérdés, hogy az alapszakasz-győzelmet eldöntő Győr–Debrecen találkozón szerepelhet-e. A halasztott mérkőzés új időpontja március 25. Fodor B. Péter közölte: Amorim szerepelhet az eredetileg február 28-ra kiírt meccsen, mert az átigazolása február 27-én megtörtént.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik