Siralmas jelen, igencsak kétséges jövő

KUN ZOLTÁN, VAJDA GYÖRGYKUN ZOLTÁN, VAJDA GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2008.04.07. 23:47
Címkék
Két mérkőzés, egy pont: a feljutásra törekvő Ferencvárostól ez a teljesítmény nyilvánvalóan elfogadhatatlan, nem véletlen, hogy a közönség a szolnoki vereség miatt már az Orosháza elleni meccs előtt is tüntetett – hát még amikor a 2–2 miatt újabb két fontos bajnoki pontot vesztettek. És talán egy edzőt is.

Először: „Tíz meccs, harminc pont! Imádkozzatok, hogy elég legyen!” Aztán: „Csank! Ez kevés… Viszlát!”

Ezzel a két transzparenssel „üdvözölték” a szurkolók az Orosháza elleni meccs előtt a ferencvárosi játékosokat, illetve a szakvezetőt, jelezve, több kisiklást nem fogadnak el. Ehhez képest újabb két pontot veszített az FTC, miután óriási meglepetésre nem bírt jóval gyengébbnek mondott ellenfelével.

Azt írtuk, az Orosháza gyengébb. A Fradi vajon erős lenne?

KÖZÉPSZERŰSÉG. Erős, már ha a klub legendás múltját nézzük – ám az amúgy csodálatos VVKserleg még egyetlen gólt sem rúgott az NB II-ben. A Ferencvárost inkább a hírneve miatt gondolhatjuk NB I-es szintű csapatnak, mert játékoskeretét tekintve nem olyan egyértelmű a helyzet. Kiöregedőfélben lévő korábbi válogatott futballisták és rendkívül gyenge, tavaly és az idén is megbukott fiatalok néhány középszerű légióssal kiegészülve – biztos, hogy ez élvonalbeli koktél?

A jelek szerint csöppet sem biztos. Amíg jöttek a győzelmek, nem voltak problémák, ám a szolnoki vereség már durva reakciókat váltott ki – szurkolóból és játékosból egyaránt. >>>

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik