Eb-selejtezők, Anglia: sérülések miatt Bentley és Young is kerettag

Vágólapra másolva!
2007.08.31. 14:07
A sorozatos sérülések miatt Steve McClaren szövetségi kapitány David Bentley-t és Ashley Youngot is meghívta az angol labdarúgó-válogatott keretébe a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőre.
A szigetországi együttes sorsdöntő két találkozót játszik a Wembley-ben az izraeliek (szeptember 8.) és az oroszok (szeptember 12.) ellen.

Bentley korábban már tagja volt a keretnek, de fáradtságra hivatkozva lemondta a szereplést a nyári U21-es Eb-n, ezért a németek elleni barátságos meccsre nem kapott meghívót az A-csapatba.

A veterán védő, Sol Campbell a tavalyi világbajnokság óta először került a keretbe, miután a liverpooli Jamie Carragherre már nem számíthat McClaren.

A korábbi csapatkapitány, David Beckham csütörtökön térdsérülés miatt dőlt ki.

AZ ANGOL LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT KERETE:

  • Kapusok: Robinson (Tottenham), James (Portsmouth), Carson (Aston Villa)
  • Védők: Richards (Manchester City), P Neville (Everton), Ferdinand (Manchester United), Terry (Chelsea), Campbell (Portsmouth), A. Cole (Chelsea), Shorey (Reading), Brown (Manchester United), Barry (Aston Villa)
  • Középpályások: Wright-Phillips (Chelsea), Bentley (Blackburn Rovers), Gerrard (Liverpool FC), Hargreaves (Manchester United), Lampard (Chelsea), Carrick (Man Utd), Downing (Middlesbrough), J. Cole (Chelsea)
  • Csatárok: Owen (Newcastle United), Crouch (Liverpool FC), Smith (Newcastle United), Johnson (Everton), Defoe (Tottenham Hotspur), A Young (Aston Villa)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik