Feczesin Róbert betalált

Botár László, V. G.Botár László, V. G.
Vágólapra másolva!
2006.01.29. 02:04
Címkék
A Selymes Tibor irányította Sopron a BL-résztvevő szlovák Artmedia Bratislavától szenvedett tisztes vereséget.
A brazil ékpárral kezdő, az ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében is szóhoz jutó pozsonyi csapat, az Artmedia már az első percben nekiesett a Sopronnak, és a későbbiekben is tartva mezőnyfölényét, legyőzte a Magyar Kupa-győztest. Selymes Tibor, a soproniak szakvezetője sokat cserélt, de az együttes régi és új játékosain mindvégig érződött az öszszeszokottság hiánya. A soproniaknál biztató jelnek tekinthető az, hogy az Újpestről szerződtetett Feczesin Róbert most is betalált.

A soproniaknál egy félidőt játszott a Debrecenből érkező balhátvéd, László András, akit napokon belül kölcsönvehet a klub.

ARTMEDIA BRATISLAVA (szlovák) - FC SOPRON 2–1 (1–0)
Pozsony, 200 néző. V: Pavlik
ARTMEDIA: Kamenár – Petrás, Burák, Sninsky, Tchur – Gajdos (Straka), Kubala, Fodrek, Urbánek – Jeferson (Piroska), Gomes (Mikulic)
SOPRON: Rabóczki (Takács) – Kiss (Csontos), Bagoly (Costisor), Ibric, László (Fehér) – Sifter (Birtalan) – Demjén (Olari), Horváth A. (Győri), Munteanu (Cigan), Cotan – Feczesin
G: Sninsky, Fodrek, ill. Feczesin

NS-értékelés
Látszik, hogy a sok új igazolás miatt még nem teljesen egységes a Sopron, azonban a jó játékosokból könnyen alakíthat ki eredményes csapatot Selymes Tibor, aki a bátor támadójátékot favorizálja.

A meccs hiányzója
Giuseppe Signori, a soproniak olasz sztárja a közelmúltban kisebb húzódást szenvedett. Állapota ugyan folyamatosan javul, de még nem vállalta a játékot.

A meccs védése
A 77. percben Fodrek 14 méteres, a léc alá tartó nagy lövését látványos mozdulattal ütötte szögletre Takács Tamás kapus, aki a Budapest Honvédtól érkezett Sopronba.

A meccs párharca
n A pozsonyiak csapatkapitánya, Daniel Tchur, valamint a magyar utánpótlás-válogatott, Demjén Gábor sok ütközéssel tarkított, szikrázó párharcot vívott egymással.

Beppe Signori: Gyógyulok

– Nyugtasson meg mindenkit: ugye nincs nagyobb baja?
– Gyógyulok, a vártnál lassabban, de napról napra javul a lábam – mondta a soproniak olasz sztárja, Giuseppe Signori, aki a meccset a pálya széléről nézte. – Hamarosan már teljes értékű munkát végezhetek.

– Tudja, hogy fiatal játékostársai példaképként emlegetik?
– Ennek kifejezetten örülök, elsősorban a tapasztalataimat próbálom átadni társaimnak, s remélem, tanulhatnak tőlem.

– Érzése szerint ez mire lehet elegendő?
– Az idén a legfontosabb célunk, hogy megvédjük a Magyar Kupát, de természetesen a bajnoki meccseket sem vesszük félvállról.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik