Ékes Eszter pótolja Józsát

A. Z., R. D.A. Z., R. D.
Vágólapra másolva!
2005.07.26. 20:53
Címkék
A svájci Kanti Schaffhausenbe távozó Józsa Zsuzsanna posztjára a kecskeméti Ékes Esztert szerződtette az Extraliga- és Magyar Kupa-címvédő Vasas Opus-Via Óbuda. Érdekesség, hogy Józsa kettes ütőből feladó, Ékes pedig centerből kettes ütő lesz a következő szezonban.
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Ékes Eszter Kecskemétrôl érkezik
Hasonló "posztváltásokra" korábban is volt már példa, a BSE-ben korábban középjátékosként szerepelt Pethő Anita legutóbb négyes ütőként játszott a Vasasban, az öt évig liberóként tündöklő Geiger András pedig az elmúlt idényben szintén négyes ütő volt Kazincbarcikán.

Ékes egyáltalán nem tart a posztcserétől, hiszen korábban már játszott ütőként. "A 2003-2004-es szezonban, amikor bronzérmet szereztünk, Kecskeméten ütőként szerepeltetett Farkas Mihály vezetőedző, a válogatottban center voltam, de Ludvig Zsolt szövetségi kapitány néha játszatott szélsőként is - mesélte a játékos. - Hívott a Nyíregyháza is, de Budapest közelebb van Kecskeméthez, ez is közrejátszott a döntésemben. Az öltözőben sok lesz az ismerős arc, hiszen például Vatai Gabival Kecskeméten, Tormási Orsival Kaposvárott játszottam korábban együtt."

A hölgykoszorú átlagéletkora nem sokat változik, tavaly 21.5 volt, az idén pedig 21, mindezt úgy, hogy az örökifjú csapatkapitány, Nyári Virág 37 esztendős. A Vasas Ékes Eszter szerződtetésével lezártnak tekinti az átigazolási időszakot, a mérleg egyik serpenyőjében - a távozók között - Pethő Anita (Beziers, francia) és Józsa Zsuzsanna (Kanti, svájci), a másikban - az érkezőknél - Horváth Dóra (BSE), valamint Ékes Eszter (Kecskemét) neve szerepel.

Az első feleség
Ékes Eszter lesz az első férjes aszszony a Vasasban! Szinte az összes játékos boldog párkapcsolatban él, de bármilyen furcsa, karikagyűrű egyikük ujján sincs, sőt a vezetőedző, Jókay Zoltán is agglegényként nyert két aranyérmet a tavasszal. Igaz, ő június végén kimondta a boldogító igent…

1. FÉRFI EUROLIGA, NÉGYES DÖNTÔ, KAZANY
Elődöntő: Finnország-Törökország 3:1 (-18, 26, 23, 23), Oroszország-Spanyolország 3:1 (18, -23, 12, 20). A 3. helyért: Spanyolország-Törökország 3:1 (-13, 22, 21, 21). Döntő: Oroszország-Finnország 3:0 (17, 20, 16)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik