Milan: a lélekjelenlét diadala

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2004.03.24. 08:58
Címkék
Úgy indult, hogy a Deportivo a Juventus után újabb olasz nagyvadat ejthet, végül azonban nem bírt a sebzett oroszlánnal. Talán a továbbjutás is eldőlt a San Siróban  lássuk, hogyan vélekednek az érintettek.
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Kattintson a képre, tekintse meg galériánkat!
Carlo Ancelotti (Milan): "A félidőben még fel is hívtam játékosaim figyelmét, hogy a Deportivo többet birtokolja a labdát. Ezért számomra is meglepő volt, hogy a második félidő elején gyorsan három gólt is szereztünk. Ez az eredmény nagy előnyt jelent számunkra, de nekünk el kell menni a spanyolországi visszavágóra is, ahol meg kell próbálnunk ugyanolyan nagyszerű játékot produkálni, mint tettük azt ma este – ahhoz, hogy ebből az előnyből továbbjutás is legyen. Saját hibánkból kaptunk egy gólt, de egyetlen pillanatra sem veszítettük el a lélekjelenlétünket, ez döntő volt."

Ez történt a meccsen:

Kaká vezette az úthengert

A másik találkozóról:
Higgadt portói győzelem

Fotógaléria:
Javier Irureta (Deportivo): "Mi szereztük a mérkőzés első gólját és soha nem mertem volna arra gondolni, hogy a Milan négy találattal válaszol erre. A második félidőben adódott lehetőségünk, hogy 4–2-re alakítsuk az állást, ami nagy segítséget jelentett volna számunkra a visszavágón a továbbjutást illetően."

Clarence Seedorf (Milan): "A mérkőzés kulcsfontosságú pillanata volt, hogy olyan gyorsan elhúztunk 1–1-ről 3–1-re. A Deportivo nagyon felkészült a meccsre és túl sokáig erőltették ránk az akaratukat. De elkövettek egy-két hibát az első félidő után és Sevcsenko lecsapott ezekre. 3–1-nél tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés."

Paolo Maldini (Milan): "Kisebbfajta sokkot okozott, hogy esetleg veszíthetünk, de ez már megtörtént többször ebben az idényben. Tudtuk, hogyan jöjjünk fel és nyerjünk, amit aztán meg tudtunk valósítani."

José Molina (Deportivo) "A Milan nagyszerű csapat és ennek bizonyítékát adták ma este. A második félidő kezdetén volt három gólhelyzetük és valamennyit értékesítették is. Kétségtelen, hogyha gól születik, azokat védelmi hibáknak kell megelőzniük, de akkor is borzasztó és a kegyetlen, hogy most minden hibánknak gól lett a vége."

Alberto Luque (Deportivo): "Rossz időben kaptuk a gólokat, közvetlen a félidő lefújása előtt és a második félidő megkezdését követően. Három gólt kapni hét perc alatt annyit jelent, hogy eldobtuk magunktól a mérkőzést és félő, egyben a lehetőségünket a továbbjutást illetően. Nagyszerű eredmény lett volna a döntetlen és erre volt is esélyünk, az 1–1-es állás kedvező lehetőséget kínált volna szémunkra a második mérkőzésre. Még 3–1-nél is maradt reményünk, de 4–1 már nagy hátrány a Milan ellen."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik