Ferguson már új kapust keres Barthez helyére

G. G.G. G.
Vágólapra másolva!
2002.08.25. 15:39
Címkék
A Manchester United már kapust keres. Alex Ferguson immár biztosra veszi, hogy a csípőproblémákkal küzdő Fabien Barthez nem védhet kedden a Zalaegerszeg ellen.

A menedzser amondó: ha továbbjutnak a ZTE ellen, még egyszer beszél Barthezzel, s amennyiben továbbra sem számíthat rá, akkor a jövő szombati BL-nevezésig igazolniuk kell egy hálóőrt. Egyelőre a brazil Marcos, illetve a Juventus szolgálatában álló uruguayi Fabien Carini a lehetséges jelölt – értesült a BBC. Az idő azonban túlontúl rövid az ilyen horderejű megállapodások összehozására – mondanánk, ha nem a világ leggazdagabbjaként számon tartott Manchesterről lenne szó.

Ferguson mester Barthez után ma egy másik francia ügyében intézkedik: vasárnap Peter Kenyon, manchesteri klubigazgató társaságában gallföldön tárgyal Julien Escude-del, hogy pontot tegyen a kutyasétáltatási balesete után lábadozó védő átigazolási ügyére.

No, igen, egyelőre a MU bekksora sem az igazi: hétvégi, londoni fellépésükön már a 3. percben hátrányba kertültek (a Chelsea színeiben Gallas talált be a Barthez-pótló Roy Carroll kapujába), majd Beckham egyenlítése után ismét kapaszkodhattak (a 45. percben Zenden köszönt be), mígnem a második félidő 65. percében Giggs révén keservesen harcolták ki a döntetlent.

A Zalaegerszeg hétfőn reggel háromnegyed nyolckor indul chartergéppel Ferihegyről egyenesen Manchesterbe, ahol a csapat elszállásolását, étkeztetését és programját szervező Nagy Ferenc klubmenedzser, valamint – a ZTE ázsiójának növekedése révén – számos újságírói várja majd a kedd este 20.45 órakor kezdődő BajanokomLigája selejtező visszavágóját 1-0-s előny birtokában kezdő kékeket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik