Négy gól a szünet után

SZALAI ZSOLTSZALAI ZSOLT
Vágólapra másolva!
2002.08.03. 23:06
Címkék
Agresszív letámadással kezdte a mérkőzést a monori csapat, ez eleinte megzavarta a bükieket, de a hazaiak nem tudtak élni a lehetőséggel. Negyedóra után kiegyenlítődött a mérkőzés, az első igazi ziccer is a vendégek előtt adódott, de Somogyi Gábor lövését Kisnémeth Imre védte. Ezt követően átvette az irányítást a Bük, gólhelyzet mégis a hazaiak előtt adódott, Lengyel Roland lövését azonban Varga Zoltán bravúrral hárította. A túloldalon Seper Ákos szabadrúgását Kisnémeth újabb bravúrt bemutatva ujjheggyel tolta a léc fölé. Fordulás után szinte rögtön megszerezte a vezetést a Monor, és ekkor varázsütésre megjött a nézők hangja is. Az 53. percben László Sándor egy az egyben vezette a labdát a kapura, de a játékszert belebikázta a hálóőrbe. A hazaiakat hamar lehűtötte a csereként beállt Lukács Tihamér gólja, akinek játékával igencsak feljavult a Büki TK. Kisvártatva Dani Péter juttatta előnyhöz a Büköt, két percre rá Lukács növelte tovább, immár kétgólosra a vendégelőnyt. Az utolsó negyedórában mindent egy lapra téve rohamozott a Monor, de szabályos góljukat a játékvezető érvénytelenítette. Az eredmény már nem változott, így a szünet utáni játékuk alapján megérdemelten szerezték meg a három pontot a bükiek.MESTERMÉRLEG
Varga Károly: – Bő egyórányi, több mint biztató játék után, amelyben két ajtó-ablak lehetőségünk kimaradt, nem bírtuk tovább a küzdelmet a Bükkel, önmagunkkal és a nagy hőséggel.
Mihalecz István: – Egyórányi pontatlanabb játék után feljavultunk, ellenfelünk fölé nőttünk, s ekkor megmutatkozott a két csapat közötti különbség eredményben is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik