Válogatott: Kleinheisler László nem érzi magát csúcsformában

BABJÁK BENCEBABJÁK BENCE
Vágólapra másolva!
2020.09.28. 20:14
Mint ismert, Marco Rossi kihirdette a jövő csütörtöki, Bulgária elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, valamint az azt követő Nemzetek Ligája-párharcokra készülő keretét, amelyből kimaradt Kleinheisler László. Az esettel kapcsolatban megkerestük az NK Osijek középpályását.

„Az előző idény végén jelentkező bokasérülésem után fizikailag még nem tudtam teljesen összeszedni magam– mondta lapunknak a 26 esztendős középpályás. – Érzésem szerint még nem vagyok száz százalékos állapotban, és nem szeretnék rásérülni a bokámra, nem akarom, hogy esetleg súlyosabb legyen a helyzet.Sajnos bizonyos mozdulatok után a mai napig fájdalmat érzek, és bár fokozatosan javult az állapotom, továbbra sem érzem magam csúcsformában. A sérülésem mellett volt más egészségügyi gondis,két-három hónapig allergia problémával küzdöttem,amely miatt nem tudtam teljes értékű edzésmunkát végezni.Szerencsére azon már túl vagyok, apályán kívül minden rendben velem, a válogatott mindig fontos volt számomra. Azon dolgozom, hogy novemberre összeszedjem magam, és a következő meccsén már legjobb tudásom szerint segíthessem a nemzeti csapatot. Feltéve, hogy számít rám a szövetségi kapitány.”„Az előző idény végén jelentkező bokasérülésem után fizikailag még nem tudtam teljesen összeszedni magam– mondta lapunknak a 26 esztendős középpályás. – Érzésem szerint még nem vagyok száz százalékos állapotban, és nem szeretnék rásérülni a bokámra, nem akarom, hogy esetleg súlyosabb legyen a helyzet.Sajnos bizonyos mozdulatok után a mai napig fájdalmat érzek, és bár fokozatosan javult az állapotom, továbbra sem érzem magam csúcsformában. A sérülésem mellett volt más egészségügyi gondis,két-három hónapig allergia problémával küzdöttem,amely miatt nem tudtam teljes értékű edzésmunkát végezni.Szerencsére azon már túl vagyok, apályán kívül minden rendben velem, a válogatott mindig fontos volt számomra. Azon dolgozom, hogy novemberre összeszedjem magam, és a következő meccsén már legjobb tudásom szerint segíthessem a nemzeti csapatot. Feltéve, hogy számít rám a szövetségi kapitány.”

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Kovácsik Ádám (Mol Fehérvár FC)
Védők: Bese Barnabás (Oud-Heverlee Leuven – Belgium), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Hangya Szilveszter (Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos (FC Lugano – Svájc), Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Apollon – Ciprus)
Középpályások: Cseri Tamás (Mezőkövesd), Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holender Filip (FC Lugano – Svájc), Kalmár Zsolt (Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia), Nagy Ádám (Bristol City – Anglia), Schäfer András (Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia), Sigér Dávid (Ferencváros), Szoboszlai Dominik (Red Bull Salzburg – Ausztria)
Támadók: Babati Benjámin (ZTE FC), Könyves Norbert (ZTE FC), Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár FC), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Szalai Ádám (Mainz – Németország), Szőke Adrián (Heracles Almelo – Hollandia), Varga Kevin (Kasimpasa – Törökország)

AZ EB-PÓTSELEJTEZŐ PÁROSÍTÁSA
A-LIGA

ELŐDÖNTŐ, 2020. OKTÓBER 8.
20.45:
Izland–Románia
20.45:Bulgária–Magyarország
DÖNTŐ, 2020. NOVEMBER 12.
20.45: Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

NEMZETEK LIGÁJA (2020–2021)
Október 11., 20.45: Szerbia–Magyarország
Október 14., 20.45: Oroszország–Magyarország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik