Válogatott: Dibusz volt a legjobb olvasóinknál, Szoboszlai a sor végén

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.30. 11:18
null
Olvasóink a belfasti meccs után is értékelhették a magyar válogatott játékosainak teljesítményét (Fotó: Szabó Miklós)
Az Észak-Írország–Magyarország (0–1) mérkőzés után ismét osztályozhatták olvasóink a magyar játékosok teljesítményét. Nem meglepő, hogy a számos bravúrt bemutató Dibusz Dénes érte el a legmagasabb átlagot.

 

A közel ötezer szavazó többsége Dibusz Dénes teljesítményét értékelte a legjobbnak az Észak-Írország elleni, Belfastban 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzést követően. A számos bravúrt bemutató ferencvárosi kapus 8.89-es átlaggal zárt. Dibuszt a Nemzeti Sport is a meccs emberének választotta, nyolcas osztályzattal.

Olvasóinknál a 2. helyen a meccs egyetlen gólját, és a 2022-es esztendő első magyar válogatott gólját szerző Sallai Roland zárt (7.13), de hozzá hasonlóan a legtöbben hetesre értékelték a válogatottban idén az első meccsét játszó (összességében a 29.-et) Willi Orbánt is (7.04).

A voksolók számára leginkább Szoboszlai Dominik játéka jelentett csalódást (4.62-es átlagot ért el), de a kezdőcsapatból rajta kívül Nagy Zsolt sem érte el az ötös átlagot (4.7).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Észak-Írország–Magyarország 0–1 (0–0)
Belfast,
Windsor Park, 18 000 néző. Vezette: Harvey (ír)
ÉSZAK-ÍRORSZÁG:
Peacock-Farrell – Ballard (Hume, 82.), Cathcart, Brown – McNair, Davis (Saville, 60.),McCann,Lane (Dallas, 60.) – Whyte (Thompson, 68.), Magennis (Charles, a szünetben), McGinn (Lavery, 68.)
MAGYARORSZÁG:
Dibusz – Orbán, Lang (Kecskés, 82.), Fiola – Nego (Bolla, 82.), Schäfer, Styles (Vécsei, 82.), Nagy Zs. – Sallai (Gazdag, 72.), Szoboszlai (Nagy Á., 65.) – Szalai Á. (Ádám, 72.)
Gólszerző:
Sallai (56.)

PERCRŐL PERCRE ÍRÓDOTT EREDMÉNYKÖVETŐ TUDÓSÍTÁSUNK ITT!

 

SZAVAZÁS

Értékelje a magyar játékosok Észak-Írország elleni teljesítményét!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik