A szurkolók bíznak Husztiékban, a többség magyar győzelemre tippel

Vágólapra másolva!
2009.03.28. 18:21
Olvasóink nagyon bíznak a magyar válogatott Albánia elleni győzelmében, legalábbis erről tanúskodik A nap kérdése rovatunk szavazása: a szurkolók csaknem 80 százaléka arra voksolt, hogy Erwin Koeman csapata győzni fog Tiranában, míg a döntetlenre és a hazai győzelemre adott szavazatok száma alig haladta meg a tíz százalékot.
Huszti Szabolcs harciasságára Albániában is szükség lesz
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Huszti Szabolcs harciasságára Albániában is szükség lesz
Huszti Szabolcs harciasságára Albániában is szükség lesz
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Huszti Szabolcs harciasságára Albániában is szükség lesz

Szavazás

Mit játszunk ma az albánokkal?

Szavazatok száma: 7143

Nyerünk
78 % (5577)
Ikszelünk
12 % (833)
Kikapunk
10 % (733)
A magyar szurkolót olyan fából faragták, hogy amíg él, remél! Legalábbis ezt mutatja az Albánia–Magyarország mérkőzés kapcsán indított szavazásunk állása. Akármennyi kritika is éri a magyar labdarúgást a különböző fórumokon, a szurkolók továbbra is bíznak a csapatban.

A szavazók csaknem 80 százaléka véli úgy, hogy Erwin Koeman csapata idegenben is legyőzi Albániát, míg a döntetlenre és a mieink vereségére tippelők száma alig haladja meg a tíz százalékot.

Persze a bizakodás érthető, hiszen válogatottunk két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel jelenleg második helyen áll vb-selejtezőcsoportjában, és egy győzelemmel szerencsés esetben (ha a dánok nem nyernek Máltán) akár élre is állhat a fordulót követően.

A szurkolókat egyébként leginkább a csatársor összeállítása foglalkoztatja a mérkőzés előtt. A találkozót beharangozó cikkünkben olvasóink között kisebb vita alakult ki arról, hogy vajon Torghellét vagy Priskint lenne-e jobb pályára küldeni.

Abban viszont mindenki egyetért, hogy ez a meccs döntő fontosságú a továbbjutás szempontjából.

A mérkőzés tudósítását itt olvashatja!

OLVASÓINK VÉLEMÉNYE

Lénárt Lajos
Gyerünk fiúk, nagyon bízunk ma bennetek!!! Hajrá, Magyarok!
sancika27
Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért Torghellét favorizálja? Talán megint ontja a gólokat? Én nem hallottam róla. Priskin meg pont az ellenkezője.
sebig
Legalább addig adjuk meg a bizalmat a játékosoknak, amíg le nem játsszák a meccset!
Az, hogy ki játszik, nem a ti dolgotok, hanem Koeman felelőssége!
Szerintem ő is úgy kalkulál, hogy ha Sanyi nem lő gólt az első félidőben, akkor behozza a Tamást! Még az is előfordulhat, hogy egyszerre lesznek a pályán!
Este úgyis minden kiderül, addig felesleges kelteni a feszkót egymás között!
Hossel89
Hány gólt kell lőnie a klubjában Priskinnek, hogy kiszorítsa Torghellét??? 43-at, mint Ronaldónak, közben a Sanyinak elég fejelni két gólt, két kiscsapat ellen, azt megvan a helye a csapatban
FUN_Sanya
Persze, legyen mindenkinek véleménye! Senki sem vonja kétségbe Priskin képességeit, de egyelőre én sem vele kezdenék.Torhelle sokkal erőszakosabb, majd ha 70 percig rúgja és fárasztja a védőket, utána küldeném be Priskint. Az pedig már eldőlt, hogy nem Gyepes kezd, én ezzel is egyetértek, de bárhogyan is kezdünk, biztos megvan rá az oka a kapitánynak. Sok mindenről nem is tudhatunk, mikor miért dönt valakik mellett.
ezerpool
Hossel89: Nyugi… A mi Sanyink nem egy nagy szám, de: a TÉTMECCSEKEN folyamatosan lövi vagy inkább fejeli a gólokat válogatott szinten, ezért ragaszkodik hozzá Koeman… Ennyi és nem több, ezek egyszerű tények.
hutom
15 millióan figyelnek Titeket!!! 15 millióan üvöltik Neveteket!!! 15 millióan örülnek!!! Nyertek!!! Hajrá, Magyarország!!!
Chuleta
Erre a napra várok ősz óta. HAJRÁ, MAGYAROK!


VB-SELEJTEZŐ, EURÓPA, 1.CSOPORT

Albánia–MAGYARORSZÁG
Tirana, 20.30 (tv: Sport1, élő)
Málta–Dánia
Ta’Qali, 20.00
Portugália–Svédország
Porto, 21.45

AZ ÁLLÁS
1. Dánia 3 2 1 6–2 7
2. MAGYARORSZÁG 4 2 1 1 4–2 7
3. Albánia 5 1 3 1 3–2 6
4. Portugália 4 1 2 1 6–3 5
5. Svédország 3 1 2 0 2–1 5
6. Málta 5 0 1 4 0–11 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik