Koeman válogatottja: megterhelő edzés, majd egy kis nyugtató golf

2008.05.28. 19:06
Erwin Koeman irányítása alatt javában készülnek a magyar labdarúgó-válogatott tagjai a közelgő, Horvátország elleni mérkőzésre. A keret általában napi két edzésen vesz részt, de a szerda az más! Most egy kis golfozás is bekerült a programba.
Hajnal Tamás már a társakkal gyakorolhatott
Fotó: Németh Péter (NS-archív)
Hajnal Tamás már a társakkal gyakorolhatott
Hajnal Tamás már a társakkal gyakorolhatott
Fotó: Németh Péter (NS-archív)
Hajnal Tamás már a társakkal gyakorolhatott

GULÁCSI LESZ A CSEREKAPUS

A DVTK–Győri ETO bajnoki mérkőzés időpontváltozása miatt a diósgyőri csapat visszarendelte a válogatottól Köteles Lászlót, így az U-19 válogatott és a Liverpool Reserves kapusa, Gulácsi Péter ül a kispadon a horvátok elleni találkozón.
Erwin Koeman szerda délelőtt másfélórás edzést tartott válogatottunk tagjainak. A szövetségi kapitány nem kímélte a játékosokat, akiknek az egy nappal korábbihoz hasonlóan tűző napsütésben kellett teljesíteniük a feladatokat.

A tréning elsősorban labdás gyakorlatokra épült. A szakember leginkább a pozíciós játékkal kapcsolatban próbálta fejlődésre ösztökélni a válogatott tagjait.

Az eddigi hiányzók közül Hajnal Tamás és a bokáját kissé még fájlaló Priskin Tamás már csatlakozott a többiekhez. Dzsudzsák Balázs és Ferenczi István ellenben továbbra is a megterhelő rehabilitációs tréningen nyüstölte saját szervezetét.

A délután folyamán nem tartott edzést a kapitány. A játékosok kimenőt kaptak. A legtöbben egy könnyed golfozással vezették le a tréning fáradalmait.

Csütörtökön a válogatott visszatér a rendes kerékvágásba: ekkor két edzést vezényel a holland szakember, természetesen továbbra is a a horvátok elleni szombati, Szusza Ferenc Stadionban, 20 óra 30 perckor megrendezésre kerülő barátságos mérkőzésre készülés jegyében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik