Légiósok: Ha itt is rúgok 31 gólt, lesz még feljebb – Ádám Martin

K. D., SZ. ZS.K. D., SZ. ZS.
Vágólapra másolva!
2022.07.11. 11:52
Mint beszámoltunk róla, Ádám Martin a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai futballcsapatánál folytatja pályafutását. Az átigazolása után a magyar válogatott csatára a Nemzeti Sportnak szólalt meg először!

„Fogalmazzunk úgy, nem vagyok egy izgulós típus, inkább azt mondom, nagyon vártam már ezt az új lehetőséget. Mivel jön velem a családom is, rengeteg mindennek utánanéztünk, hogy hol van a közelben jó óvoda, hol van megfelelő gyógyszertár, és még sok ilyen apróság… Az ismerősi körben többen is vannak, akik jártak kint Dél-Koreában, velük sokat beszélgettünk arról, milyen is kint az élet, és nagyon pozitív dolgokat hallottunk. A futball miatt pedig nem aggódom, ott egy nyelvet beszélek mindenkivel a világon” – mondta a Nemzeti Sportnak Ádám Martin a bejelentés után. „Fogalmazzunk úgy, nem vagyok egy izgulós típus, inkább azt mondom, nagyon vártam már ezt az új lehetőséget. Mivel jön velem a családom is, rengeteg mindennek utánanéztünk, hogy hol van a közelben jó óvoda, hol van megfelelő gyógyszertár, és még sok ilyen apróság… Az ismerősi körben többen is vannak, akik jártak kint Dél-Koreában, velük sokat beszélgettünk arról, milyen is kint az élet, és nagyon pozitív dolgokat hallottunk. A futball miatt pedig nem aggódom, ott egy nyelvet beszélek mindenkivel a világon” – mondta a Nemzeti Sportnak Ádám Martin a bejelentés után.

„A koreai bajnokság nagyon erős, fizikailag különösen, ami nekem a legjobb. Az biztos, hogy kell egy kis idő, amíg hozzászokom az új kultúrához és a bajnoksághoz. Türelmesnek kell lennem magammal szemben, de erre fel vagyok készülve. A lényeg az, hogy ha be tudok illeszkedni és meg tudom szokni a kinti életet, nem lesz baj, futballozni biztosan nem felejtek el” – mondta a magyar támadó, aki nagyon őszintén beszélt arról, miért is esett az Ulsanra a választása.


[#마틴아담]

.

Posted by 울산현대축구단 - Ulsan Hyundai Football Club onMonday, July 11, 2022

 

„Ezt a döntést a karrierem érdekében meg kellett most lépnem. Nem fogom most azt mondani, hogy innen szeretnék visszavonulni, de úgy gondolom, Dél-Korea tökéletes állomáshely a pályafutásom ezen szakaszában, és innen feljebb tudok még lépni” – mondta a dél-koreai listavezető új csatára.

Az utóbbi hónapokban több európai és egyesül államokbeli együttessel is hírbe hozták a Paksi FC játékosát, erre is reagált az átigazolása után a magyar támadó.

„Olvastam én is híreket sok csapatról, hogy azok állítólag szívesen átigazolnának. Ezek közül volt, ami igaz volt, volt, ami nem. Számomra sosem a pénz volt az elsődleges szempont ennél a váltásnál, és bár valóban voltak megkeresések, érdeklődések, ezek nem egyenlőek egy valós ajánlattal. Teljesen őszinte leszek, ez az egy igazán komoly ajánlatom volt. De nem gondolom, hogy bármit bánnom kellene, egy erős bajnokságba lépek tovább, egy olyan csapatba, amely vezeti a bajnoki tabellát. Ha itt is rúgok harmincegy gólt, valószínűleg tudok még feljebb lépni” – tette hozzá Ádám Martin, aki a magyar válogatottról is szót ejtett.

Megvan Ádám Martin új csapata!

Részletek itt: https://bit.ly/AdamMartinUlsan

Posted by Nemzeti Sport Online onMonday, July 11, 2022


„Marco Rossival is sokat egyeztettünk, támogatta ezt az átigazolást. Nagyon fontos számomra, hogy ott lehessek a válogatottban, és azt az ígéretet kaptam, ha stabilan tudok játszani és jönnek a gólok is, számíthatok a meghívóra” – zárta a beszélgetést a magyar csatár.

Ádám Martinnak sok ideje nem lesz az új körülmények és társak megismerésére, új csapatánál minél hamarabb szeretnék őt a pályán látni. Dél-Koreában jelenleg is tart a bajnokság, amelyben az Ulszan 21 forduló után 44 ponttal, 31 szerzett góllal vezeti a tabellát, és harmadik bajnoki címéért harcolhat a következő hónapokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik