nemzetisport.hu
2020.01.16 21:12 Frissítve: 2020.01.16 21:24

Légiósok: Bogdán Ádám hosszabbított a klubjával – hivatalos

Bogdán Ádám az idény végéig meghosszabbította szerződését a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hiberniannél – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Bogdán Ádám marad a skót klubnál (Fotó: hibernianfc.co.uk)

 

A magyar kapus szerződése január elején lejárt a skót csapattal, azonban mindkét fél úgy gondolta, új megállapodást írnak alá.

„Ahogy novemberben is mondtam, olyan természetes érzés volt számomra, hogy visszatértem a Hibernianhez. Ismerem a játékosokat, a klubot oda-vissza, a családommal pedig már letelepedtünk a városban. Mindig reméltem, hogy meg tudjuk hosszabbítani a szerződésemet, az ajánlat pedig, hogy tartsak a csapattal a spanyolországi edzőtáborba, mindkét oldal törekvését mutatta” – fogalmazott Bogdán.

Mint arról korábban írtunk, az Edinburgh News Evening beszámolója szerint sok volt a bizonytalanság a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. helyén álló Hibernian kapusai körül. A csapatnál, amelyhez Bogdán Ádám az őszi szezon második felében csatlakozott, jelenleg három kapus is az első keret tagja: a magyar válogatott labdarúgó mellett az izraeli válogatott Ofir Marciano és a Prestontól kölcsönvett Chris Maxwell.

Most, hogy mindannyian egészségesek, a klub egyiküktől mindenképpen megválna. A legkönnyebben Bogdán Ádámmal tehette volna meg ezt, a magyar játékosnak ugyanis hivatalosan lejárt a szerződése 2020 januárjával.

Maxwell azonban távozni szeretni, s minden bizonnyal távozik. A Preston North End valószínűleg visszahívja a kölcsönben szereplő kapust, aki már jelezte, tavasszal máshol szeretne futballozni, hogy több játéklehetőséghez jusson.

2023.01.28 20:27:41

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Végre van egy futballistánk, aki nem csupán tüzel, lőni is tud.

2023.01.28 00:14:14

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sportolóink a legtöbbször akkor szembesülnek a valósággal, amikor szétpattan a burok. Vagy legalábbis vészesen repedezik. Ezért lehet, hogy sokan el sem tudnak mást képzelni a versenyzés után, csak a sportágukat. Érthetően, hiszen azt ismerik, magabiztosan közlekednek benne, hogy mennyit tudnak róla, kérdés, de a lényeg: a múlt(juk)ból kívánnak megélni.

2023.01.27 12:55:21

Légiósok nemzetisport.hu

Szoboszlaiék a Stuttgartot fogadják, a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin városi rangadót vív.

2023.01.13 23:01:50

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mentalitásban kevés hozzá hasonló magyar labdarúgó van.

2023.01.05 22:02:01

Légiósok nemzetisport.hu

A 18-szoros válogatott középpályással megbecsülésről, célokról és a mágikus 10-es mezről is beszélgettünk.