Az osztrákokat is érdekli, hogy hová tűnt DJ Hooper

Vágólapra másolva!
2011.11.17. 12:31
null
DJ HOOPER: MY WORLD.1.! –BODNÁR TÖBB MINT 52 PERCES MIXÉT ITT TALÁLJA MEG<br />
Címkék
A salzburg12.at internetes oldalán ezúttal Bodnár László volt a téma. A Nemzeti Sport Online-on futó „Hová lett” sorozathoz hasonlóan az osztrák honlap is olyan játékosokról ír, akikről már rég hallottak – kutakodva, hogy mi történt egykori kedvencükkel.

A salzburg12.at hosszabb írást közöl Bodnár Lászlóról, aki jelenleg nincs egyetlen klub alkalmazásában sem. Az írás szerint a Salzburghoz „2006-ban érkező szimpatikus magyar többé-kevésbé sikeres időszakot töltött a Red Bullban”.

Az írás szép emlékeket idéz: a honlap szerint a magyar játékos – főleg Co Adriaanse irányítása alatt – erőteljes és sokat futó jobbhátvédként szerepelt a csapatban. Föl-le cikázott a pályán, s az elsősorban Marc Jankónak „címzett” beadásai pedig már-már legendássá váltak.

Bodnárral kapcsolatban természetesen megemlítik, hogy korábbi csapatával, a DVSC-vel szerepelt a Bajnokok Ligájában. 2011 nyarától azonban csapat nélkül van, s hiába keresték, a nevét nem találták meg egyik klub játékoskeretében sem.

Mi persze nem lepődünk meg ezen: miután Bodnár próbálkozott Angliában és az Energie Cottbusnál, nem helyezkedett el egyik csapatnál sem. Igen sok szabadidejével pedig kellett valamit kezdeni...

Bodnár a kiteljesedést a zene világában találta meg. A futballista jelenleg DJ Hooper néven az elektronikus zene világában tevékenykedik. Facebook-oldaláról például megtudhatjuk, hogy két nap múlva Hajdúszoboszlón lesz fellépése, és azt is, hogy mostantól heti rendszerességgel hallhatják őt rajongói:

„Most kaptam felkérést a Beatbird fm-től, hogy a mai naptól, minden héten élő műsorban vagyok hallható. Heti egyórás mixek lesznek közvetítve élőben” – áll Bodnár egyik korábbi bejegyzésében.

Az interneten nagyon hamar rá lehet bukkanni DJ Hooper 52 perces mixére. Kedves olvasóink pedig saját maguk eldönthetik, hogy a pályán vagy a keverőpult mögött teljesít-e jobban a korábbi válogatott labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik