Nemzetisport.hu 2011.11.17 12:31 Frissítve: 2015.03.10 02:25

Az osztrákokat is érdekli, hogy hová tűnt DJ Hooper

A salzburg12.at internetes oldalán ezúttal Bodnár László volt a téma. A Nemzeti Sport Online-on futó „Hová lett” sorozathoz hasonlóan az osztrák honlap is olyan játékosokról ír, akikről már rég hallottak – kutakodva, hogy mi történt egykori kedvencükkel.

DJ HOOPER: MY WORLD.1.! –BODNÁR TÖBB MINT 52 PERCES MIXÉT ITT TALÁLJA MEG

A salzburg12.at hosszabb írást közöl Bodnár Lászlóról, aki jelenleg nincs egyetlen klub alkalmazásában sem. Az írás szerint a Salzburghoz „2006-ban érkező szimpatikus magyar többé-kevésbé sikeres időszakot töltött a Red Bullban”.

Az írás szép emlékeket idéz: a honlap szerint a magyar játékos – főleg Co Adriaanse irányítása alatt – erőteljes és sokat futó jobbhátvédként szerepelt a csapatban. Föl-le cikázott a pályán, s az elsősorban Marc Jankónak „címzett” beadásai pedig már-már legendássá váltak.

Bodnárral kapcsolatban természetesen megemlítik, hogy korábbi csapatával, a DVSC-vel szerepelt a Bajnokok Ligájában. 2011 nyarától azonban csapat nélkül van, s hiába keresték, a nevét nem találták meg egyik klub játékoskeretében sem.

Mi persze nem lepődünk meg ezen: miután Bodnár próbálkozott Angliában és az Energie Cottbusnál, nem helyezkedett el egyik csapatnál sem. Igen sok szabadidejével pedig kellett valamit kezdeni...

Bodnár a kiteljesedést a zene világában találta meg. A futballista jelenleg DJ Hooper néven az elektronikus zene világában tevékenykedik. Facebook-oldaláról például megtudhatjuk, hogy két nap múlva Hajdúszoboszlón lesz fellépése, és azt is, hogy mostantól heti rendszerességgel hallhatják őt rajongói:

„Most kaptam felkérést a Beatbird fm-től, hogy a mai naptól, minden héten élő műsorban vagyok hallható. Heti egyórás mixek lesznek közvetítve élőben” – áll Bodnár egyik korábbi bejegyzésében.

Az interneten nagyon hamar rá lehet bukkanni DJ Hooper 52 perces mixére. Kedves olvasóink pedig saját maguk eldönthetik, hogy a pályán vagy a keverőpult mögött teljesít-e jobban a korábbi válogatott labdarúgó.

2021.05.19 08:35:18

Légiósok BABJÁK BENCE

Jesse Marsch megmondta: a magyar kapus nem mehet sehova – a Leipzig minden ajánlatra ráígért.

2021.05.15 17:29:50

Légiósok R. Gy.

A kiesés elől tyúklépésben menekülő Lokomotiva keveset mutatott, meleg lesz az utolsó forduló.

2021.05.07 13:39:36

Légiósok MTI/B. A. B., H. D.

Információink szerint a klub történelmének egyik legmagasabb fizetését kínálták a kapusnak.

2021.04.26 17:30:33

Légiósok MILITÁR IVÁN

Miért van szüksége az RB Leipzignek Willi Orbánra és mit adhat ő a magyar válogatottnak? Elemzés.

2021.04.25 16:07:10

Légiósok H. Á.

Magyar játékosai nélkül játszott gól nélküli döntetlent az NK Osijek a Rijeka vendégeként.