Légiósok: Huszti Kínába távozik, ma utazik - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.07.16. 10:48
null
Huszti Kínában folytatja (Fotó: hannover96.de)
A Hannover labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Huszti Szabolcs távozik a csapattól és a kínai Csangcsun Jatajhoz igazol. A Nemzeti Sport Online megtudta, a szélső ma utazik orvosi vizsgálatra a kínai csapathoz, egy-két napon belül írhatja alá a szerződését.

A német csapat honlapja szerint sikerült megállapodniuk az átigazolási összegről, és Huszti már orvosi vizsgálatra utazik a Csangcsun Jataj együtteséhez.

„Huszti Szabolcs váltani akart, és mi ezt tiszteletben tartjuk. Köszönjük neki a Hannover 96 színeiben nyújtott jó teljesítményét” – nyilatkozta Martin Kind, a Hannover elnöke.

Huszti új klubja, a Csangcsun Jataj a 2013-as kínai bajnokságban nem remekelt, a 14. helyen zárt. A csapat 2006 óta szerepel az élvonalban, 2007-ben bajnoki címet nyert, 2009-ben pedig második lett.

A csapat edzője a szerb Dragan Okuka, aki a korábbi kaposvári, jelenlegi diósgyőri futballista, Drazsen Okuka édesapja. Okuka a szintén szerb Szvetozar Sapuricsot váltotta a kínai együttes kispadján.

A Bild korábbi híre szerint a Hannover kétmillió eurót akart kapni a magyar játékosért.

HUSZTI MA UTAZIK KÍNÁBA

Az F-Group menedzseriroda a Nemzeti Sport Online megkeresésére azt a tájékoztatást adta, hogy Huszti Szabolcs ügyében a kínai Csangcsun Jatajés a Hannover megállapodott, így a játékos és Filipovics Vladan menedzser ma Kínába utazik. A szélső holnap orvosi vizsgálaton vesz részt, és egy-két napon belül a szerződését is aláírhatja, ám annak részleteire az iroda egyelőre nem tért ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik